DESPRE

NUTRIȚIE GENOTIP

Fie că vă daţi seama sau nu, v-aţi petrecut întreaga viaţă modificându-vă activitatea genetică. Cănd contactacţi o infecţie, cum ar fi o banală răceală, se amplifică activitatea genelor măduvei osoase, se intensifică producția de globule albe de care aveţi nevoie pentru a vă vindeca de infecţie. Genele sunt o grupare dinamică, activă a vieţii unui individ, răspunzând zi de zi influenţelor venite din mediul înconjurător, din antecedentele individului şi din alimentele pe care el le ingerează.

Ce se întamplă în acele situaţii în care sunteţi supraponderali, balonaţi, luptându-vă cu o energie scăzută, o piele fadă şi un păr lipsit de viaţă? Ce faceţi în acele ierni când răcelile par să se ţină lanţ? Dar când doctorul vă avertizează că sunteţi candidaţi la boli de inimă, diabet sau altă boală necruţătoare?

Scopul Nutriţiei Genetice este să determine genele bune să se reactiveze şi să liniştească genele adverse.
Ești în căutarea unui nutritionist din Brasov?

AICI

PENTRU TINE

Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul nutriției genotip și sute de consultații, specialiștii noștri îți stau la dispoziție. Vom analiza împreună stilul tău de viață și de alimentație, vom identifica cauzele declanșante ale problemelor tale, vom stabili împreună căile de a le combate și pașii necesari pentru a implementa schimbările necesare. Nu este ușor, însă noi te vom sprijini la fiecare pas, astfel încât să nu te simți singur în acest proces și să ne asigurăm că îți atingi scopurile propuse.
Ești în căutarea unui nutritionist din Brasov?

Planurile includ strategii de detoxifiere, reechilibrare nutrițională cu accent pe optimizarea meniurilor din punct de vedere al propriului genotip, probleme de sănătate și scopuri personale. De asemenea, acolo unde este cazul, venim cu recomandări suplimentare în întâmpinarea predispozițiilor genetice de a dezvolta cancere, boli cardiovasculare și metabolice.

Este foarte importantă o anamneza individuală, precum și a membrilor apropiați din familie.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

NUTRIȚIE GENOTIP

null

Medicina Genetică

Primul aspect al programului Genotip este medicina genetică, întrucât fiecare dintre funcţiile corpului începe cu genele fiecăruia. Medicina genetică are rolul să reprogrameze răspunsul genelor noastre și este cea mai adâncă şi durabilă forţă a schimbării. Este calea cea mai rapidă pentru a declanşa acele schimbări pozitive şi cea mai sigură de a le menţine.
null

Predispoziții genetice

Programul genotip are marele avantaj de a indentifica predispozițiile genetice ale fiecăruia, astfel încât putem realiza un plan alimentar complex, care se adresează atât problemelor actuale, cât și predispozițiilor de a dezvolta anumite afecțiuni medicale cum ar fi cancere, boli metabolice, cardiace ș.a.m.d.
null

Plan alimentar personalizat

Pentru a atinge starea de funcţionare optimă, este necesar să vă alimentaţi în conformitate cu propriul genotip, astfel vă aducețti nivelurile genetice la parametri normali. Vom aplica planuri de alimentaţie personalizate pentru fiecare Genotip, scoţând în evidenţă superalimentele care vor acţiona cel mai bine pentru asigurarea sănătăţii, greutăţii şi vitalităţii optime.
null

Strategie durabilă

Nutriția genetică, este cea mai rapidă formă pentru a declanşa schimbările şi cea mai sigură de a le menţine. În cadrul unei consultații analizăm împreună toate aspectele specifice genotipului. Acestea acţionează pentru asigurarea sănătăţii, greutăţii şi vitalităţii optime. De aceea, cea mai bună strategie este o alimentație adecvată combinată cu exerciţii fizice.

BARRE FITNESS ACADEMY
STUDIO ONLINE

Contacteaza-ne si stabileste o consultatie de nutritritie livestream online.

În funcție de complexitatea programului de nutriție solicitat, pachetul standard pornește de la 200 lei/ consultație.