PARTICIPĂ LA CLASELE NOASTRE ONLINE

BARRE FITNESS ACADEMY

Alege sa te antrenezi acasa participand la clase inregistrate sau LIVE, sustinute de instructorii Barre Fitness Academy®.

Ai 3 variante, mai jos poti opta pentru cea mai potrivita optiune pentru tine. In fiecare varianta, oferim variante la indemana pentru accesoriile folosite, asadar nu este nevoie sa achizitionezi echipament in plus.
1. In cadrul grupului privat de pe Facebook, ai deja peste 40 de antrenamente inregistrate HD si multe antrenamente noi postate saptamanal. Este o comunitate, ne sustinem reciproc, discutam, te antrenezi cand poti. Activitatea acestui grup va continua si dupa redeschiderea studioului, asadar daca ai cont de Facebook, nu conteaza din ce localitate esti, poti participa la clasele noastre. Gasesti clase pentru orice nivel de fitness, programe de antrenament si variante de abdomene adaptate pentru diverse afectiuni ale coloanei vertebrale.
2. Daca nu ai cont de Facebook, aceleasi antrenamente sunt incarcate si pe Platforma Patreon, insa aici lipseste comunitatea formata, ai doar antrenamentele inregistrate, la fel, in continua dezvoltare, saptamanal antrenamente noi. Activitatea acestui studio online va continua si dupa redeschiderea studioului.
3. Daca doresti sa te antrenezi LIVE cu instructorii, programeaza-ti mai jos clasele. Accesul se realizeaza prin abonament Fitpass sau se achita o clasa separat.
Te asteptam cu drag sa ne antrenam impreuna!

Vă oferim un antrenament demonstrativ gratuit!

Our online partners

BRUCE APP

FITPASS RO

SWIFTR

CLASSPASS

În curând!
Curs de instructor barre fitness online

2020/01/15 12:37:24

Fii un lider!
Fii un instructor de Barre Fitness!
Certifică-te în cel mai în trend antrenament din România!