Program slăbire

Regulamentul programului

Regulamentul programului -7kg în 9 săptămâni

PARTILE PARTICIPANTE

 1. Programul de slabire “-7 kg in 9 saptamani” este organizat de prestatorul SC BARRE DEVELOPMENT SRL, alias Barre Fitness Academy reprezentata prin NONA TRIF SCHNEIDER, în colaborare cu RALUCA GHERGHE, Y8930764-Q, numit in continuare BARRE MAGIC.
 2. Beneficiarul programului este fiecare persoana peste 18 ani care participă în programul “-7kg în 9 saptamani”. 

DURATA PROGRAMULUI

9 săptămâni din momentul primei zile de program și pana la momentul împlinirii termenului de 9 saptamani, numita și ‘’ultima zi de program’’.

COSTUL PROGRAMULUI

600 RON pentru programul de grup 10+ femei (programul se poate decala până la formarea grupei de minim 10 participanți înscriși)  cu acces 9 saptamani la secțiunea de meniuri și peste 50 de antrenamente înregistrate

Participantii care decid sa achiziționeze oricare alt abonament zoom online sau in studioul din Brașov, plătesc contravaloarea acestora separat.

Plățile se fac numai in moneda națională – leu/lei și se pot efectua prin plata online cu cardul bancar. 

 • Plata online cu cardul bancar – se face prin STRIPE. Stripe este un procesator de plati online, iar aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda. Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate și carduri emise în alte valute. Plata va avea loc in RON, în urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard și cursul valutar al băncii emitente. În momentul anulării unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat e-mail de anulare plată către procesatorul plății, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces durează minimum 24 ore însă poate dura până la 45 de zile conform condițiilor băncii emitente a cardului. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Barre Fitness Academy nu solicita și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

CONSIDERATII GENERALE

Prin achiziționarea programului sunteți de acord cu toate informațiile din prezentul document. SC BARRE DEVELOPMENT SRL își rezerva dreptul de a modifica în orice moment Regulamentul Programului. Orice modificări aduse vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, va rugăm sa citiți Regulamentul Programului, înainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizita. Programul este conceput ca o provocare la care participantul se înscrie, compus dintr-un plan alimentar flexibil și antrenamente fizice potrivite pentru orice nivel de fitness.

Programul “-7kg în 9 saptamani” este valabil pentru persoanele sănătoase. Cei care suferă de diverse afectiuni, intolerante și femeile care sunt în perioada sarcinii sau alăptării, ii sfatuim sa ceara acordul prealabil al medicului. Va recomandăm să consultați medicul înainte de a începe programul. Acesta ar trebui sa știe care este starea dvs. de sanatate, istoricul medical și vă va ajuta sa rezolvati eventualele incompatibilitati. De asemenea, SC BARRE DEVELOPMENT SRL nu isi poate asuma răspunderea pentru eventuale accidentari sau probleme medicale survenite în urma practicării exercițiilor din cadrul programului. Acest program se urmează pe PROPRIA RĂSPUNDERE. Beneficiarul înțelege ca adaptarea corpului diferă de la o persoana la alta și rezultatele pot fi mai rapide sau mai lente în funcție de fiecare organism. Beneficiarul înțelege și accepta ca programul “-7kg în 9 saptamani”, are un continut informational, iar rezultatele, respectiv respectarea efectiva a programului, a recomandarilor SC BARRE DEVELOPMENT SRL si ale instructorului de fitness nu constituie obiectul contractului și nicio garanție a prezentului contract.

OBLIGAȚIILE PARȚILOR

Drepturile și obligațiile prestatorului:

 1. Ofera acces la platforma online unde sunt gazduite meniurile pentru cele 9 saptamani și antrenamente înregistrate pe toata perioada contractului
 2. Administrează grupul whatsapp al programului cu participantii unde oferă feedback asupra meselor zilnice prin intermediul pozelor trimise pe grup. Accesul la grup este pe o perioada de minimum 10 saptamani. După expirarea celor minim 10 saptamani, accesul Beneficiarului la grupul de whatsapp poate fi înlăturat oricand, de către administratorul grupului, la libera sa alegere, fără a fi necesara indeplinirea vreunei formalitati prealabile sau intervenția instanțelor de judecată.
 3. Moderează grupul și subiectele discutate
 4. Asigura un climat bazat pe respect reciproc și asigura confidentialitatea datelor indicate ca fiind confidențiale de către persoanele înscrise în program
 5. Ofera motivatie, feedback, indrumari în vederea atingerii celor mai bune rezultate de fiecare participant în parte, în funcție de istoricul fiecăruia în raport cu dietele.
 6. Decide componenta grupului și poate elimina din grup în orice moment orice persoana care perturba activitatea grupului și care îndeamna la instigare, la nerespectarea regulilor, la nerespectarea intimitatii, care aduce atingeri personale membrilor grupului sau care decide sa nu respecte condițiile programului: transmitere masuratori, poze anonimizare, poze ale farfuriilor
 7. În cadrul claselor online de barre fitness oferă explicații posturale și tehnice detaliate pentru a evita orice posibila accidentare. În caz de nerespectare a indicațiilor nu este responsabil pentru o eventuala accidentare suferita de către Beneficiar.
 8. Se obliga sa pastreze o arhiva a datelor ale fiecărui participant din program pentru o perioada nu mai mare de 2 (doi) ani (masuratori, evolutie etc), cu excepția pozelor anonimizate transmise în program de către Beneficiari ce pot fi folosite pe o perioada de 10 ani în scop de promovare a serviciilor către alți potențiali Beneficiari ai programului (marketing).

Drepturile si obligațiile beneficiarului:

 1. Intelege si accepta ca va primi o dieta sportiva pe o perioada de 9 saptamani si ca îi va fi trimis cate un meniu saptamanal pe care il va respecta
 2. Accepta sa trimita în fiecare saptamana poze calitative, din unghi frontal, neblurate, clare, în bluză mulată și colanti sau bustiera, nu in lenjerie intima, anonimizate, pe grup. Poze asupra căruia își da acceptul de folosire in social media in scop comercial, fără dezvaluirea identitatii.
 3. Accepta sa trimita zilnic pe grup poze cu mesele servite, in intervalul 8-21. Poze asupra căruia își da acceptul de folosire in social media in scop comercial, fără dezvaluirea identitatii.
 4. Acceptă că nerespectarea acestor condiții duce la suspendarea accesului pe grupul de whatsapp, pe platforma unde sunt gazduite meniurile si chiar la eliminarea din program.
 5. Acceptă ca programul abordează o alimentatie clasică echilibrata, nu este adaptata vreunui regim medical sau restrictiv și că nerespectarea indicatiilor din cadrul antrenamentelor pot rezulta în accidentări.
 6. Acceptă să primească coaching privind un stil de viata sanatos si coaching motivational in vederea atingerii obiectivelor proprii.
 7. Respecta membrii grupului si nu aduce niciun fel de atingere intimitatii, asigura un climat bazat pe respect reciproc. Susține membrii grupului, nu distribuie sub nicio forma informatiile private ale membrilor grupului, nu le adresează cuvinte jignitoare sau menite sa insulte sau sa scada încrederea în propriile forțe.
 8. Respecta cantitatile, nu omite cele 3 mese zilnice, nu se infometeaza, are un aport de apa optim, minimum 2 litri de apa pe zi și se odihnește minimum 7 ore pe noapte.
 9. Accepta motivatie, feedback, indrumari în vederea atingerii celor mai bune rezultate
 10. Acceptă păstrarea datelor pentru o perioada nu mai mare de 2 (doi) ani (masuratori, evolutie etc) și a pozelor anonimizate pe o perioada de 10 ani în scop de promovare a serviciilor către alți potențiali Beneficiari ai programului (marketing).
 11. Înțelege ca în program poti slabi un minim de 7 kg calculat pentru persoanele supraponderale și obeze care respecta recomandările programului. Pentru o persoana cu o greutate normala modificările pot fi mai evidente din punct de vedere al compoziției corporale (tonifiere, pierdere aproximativ 3-5 kg, scadere circumferinta abdomen, îmbunătățirea vizibilă a calității pielii etc).
 12. Înțelege că plata COMPLETĂ pentru program va fi datorată în momentul începerii serviciului și că această plată nu este rambursabilă. Costurile programului sunt conform taxelor stabilite la momentul semnării contractului, pentru serviciile achizitionate.
 13. Înțelege ca practicarea barre-ului necesită ca practicantul să își evalueze siguranța antrenamentului în limitele personale fizice și amenajarea spațiului de antrenament. Practicanții începători pot experimenta scăderi bruște ale glicemiei, caz în care recomandăm luarea de pauze pe parcursul antrenamentului și administrarea rapidă de zahăr sau glucoză.
 14. Înțelege ca pe langa accesarea unui număr de 4 clase online saptamanal, de luni pana joi, va mai putea accesa și video-uri înregistrate cu antrenamente, în cazul în care a achiziționat și acest tip de serviciu. Site-ul www.barre-academy.ro pune la dispozitie un numar de aproximativ 50 de video-uri de exerciții fizice, avand o durata cuprinsa intre 20-55 minute fiecare video și înțelege recomandarea ca exercițiile fizice să fie efectuate pe o perioada continua de 9 saptamani, de luni pana vineri, incepand cu data intrării în Program.

DREPTUL LA PROPRIETATEA INTELECTUALA SI CONFIDENTIALITATE

Partile se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala care privesc serviciile care fac obiectul acestui Contract și să nu le reproduca sau inmaneze sub nicio forma altor persoane fără acordul prealabil al Barre Fitness Academy  (meniuri, videouri inregistrate). Conținutul site-ului este integral proprietatea Barre Fitness Academy și a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind drepturile de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Barre Fitness Academy nu da dreptul folosirii materialelor prezente pe www.barre-academy.ro in scop comercial și nu sunt este permisă transmiterea altor persoane fizice conținutul produselor achizitionate. Niciun Beneficiar nu dobandeste, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licența de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/industriala asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Beneficiar nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. 

Reproducerea, distribuția si orice alt tip de utilizare neautorizata a Programului și/sau a elementelor sale componente sau a informației conținute SUNT INTERZISE și se pedepsesc conform legii civile, contraventionale si penale. Beneficiarul nu are dreptul de a copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul, conținutul acestuia si/sau a Programului.

Exploatarea este libera, sub condiția non-comercializarii si respectării Termenilor si Conditiilor Programului. Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a conținutului site-ului și/sau Programului este interzisă.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

Confidentialitatea informațiilor personale ale Beneficiarilor este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate. Barre Fitness Academy informează Beneficiarul că prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu legislația națională (Legea nr. 190/2018) si europeana (Regulamentul 2016/679/UE – GDPR, Directiva 2002/58/CE) in vigoare. Barre Fitness Academy colecteaza informatii prin intermediul site-ului web https://barre-academy.ro si https://www.supersaas.com/schedule/barreacademy/barre_online, în conformitate cu legislația romană care face referire la aceste aspecte. Site-ul plasează „cookie-uri” pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru.

Sunt prelucrate următoarele tipuri de Date Personale, numele si prenumele, adresa de e-mail, date de facturare, datele despre browser/IP/dispozitiv, varsta, greutate, inaltime, dimensiuni corporale, nr de telefon, imagini ale Beneficiarul și orice alte date personale furnizate de Beneficiar. Aceste date sunt procesate pentru îndeplinirea scopului prezentului Contract si pe durata contractului. 

Perioada de stocare a datelor personale prelucrate este limitată la perioada corespondență realizarii obiectului Contractului. 

Colectarea datelor se face prin: 

 • Formularul de înregistrare beneficiar; 
 • Formularul de actualizare a informațiilor beneficiarului; 
 • Formularul de plasare a comenzilor; 
 • Formularul de contact; 
 • Formularul de recenzii; 
 • Formularul de urmarire a evolutiei pe parcursul programului; 
 • Formularul de abonare newsletter; 

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru facilitarea comunicarii directe și indirecte cu beneficiarii, facturarea serviciilor comandate de catre dumneavoastra, oferirea accesului la grupul de whatsapp, întocmirea planului alimentar în funcție de caracteristicile Beneficiarul și informarea utilizatorilor cu privire la: 

 • statusul achizițiilor 
 • oferte/ promotii disponibile 
 • situatia contului de pe platforma online 
 • evaluarea serviciilor oferite. 

În conformitate cu prevederile legale, Barre Fitness Academy își asumă obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului nostru.

Compania Barre Fitness Academy se angajează să nu transmită datele colectate către terți, cu excepția grupului de whatsapp și a situațiilor expres prevăzute de legislația statului român în vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instanțelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. De asemenea, Beneficiarul înțelege și accepta ca în baza numărului de telefon oferit acesta va fi înscris într-un grup de Whatsapp ai carui membri ii pot accesa datele cu caracter personal publicate în cadrul grupului dar și în formularul de  evolutie a programului și nu va trage la răspundere Barre Fitness Academy pentru accesul la datele personale de către acesta sau de membrii grupului. In prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României. În condițiile prevăzute de GDPR, Beneficiarul are dreptul să-și exercite următoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare, dreptul de ștergere, dreptul la restrictionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie. Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a va exercita drepturile menționate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@barre-academy.ro 

SUBCONTRACTARE

 1. SC BARRE DEVELOPMENT SRL, alias Barre Fitness Academy reprezentata prin NONA TRIF SCHNEIDER subcontracteaza părți ale contractului în vederea oferirii unor servicii de o calitate ridicată: servicii de coaching privind un stil de viata sanatos, coaching motivational, moderator grup si clase online de barre fitness prin subcontractor RALUCA GHERGHE, Y8930764-Q, numit in continuare BARRE MAGIC. 

INCETAREA CONTRACTULUI

Cu ACORDUL PĂRȚILOR, boala, etc, cu refund partial, total sau participarea la o grupa viitoare nu mai tarziu de 6 luni, în funcție de condițiile stabilite de comun acord.

UNILATERAL, în prima saptamana cu refund total dacă participantul consideră că abordarea programului nu i se potrivește, incepand cu a doua saptamana nu se mai face refund, sau în baza conduitei sau a activității Beneficiarului, acțiunile sale ar putea perturba sau prejudicia în orice fel activitatea SC BARRE DEVELOPMENT SRL sau a celorlalti Beneficiari, cu informarea în prealabil a acestuia a motivelor care au condus la aceasta restrictie. 

FORTA MAJORA, calamitati, accidentari, fara refund.

DREPTUL LA DESPĂGUBIRI 

Beneficiarul va avea dreptul sa solicite despăgubiri pentru prejudiciile apărute ca urmare a neexecutării totale sau parțiale a Contractului de catre Barre Fitness Academy. Cu toate acestea, Barre Fitness Academy nu poate fi ținută responsabilă pentru pierderile pe care nici Beneficiarul, nici Barre Fitness Academy nu le putea prevedea în mod rezonabil la începutul utilizării de către Beneficiar a site-ului/Programului si nici pentru pierderile care nu rezultă ca urmare a unei încălcări a obligatiilor legale sau contractuale din partea Barre Fitness Academy. Responsabilitatea pe care Barre Fitness Academy, ca furnizor al Programului o are față de Beneficiarii Programului in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Programului.

CLAUZE FINALE

Regulamentul programului tine loc de contract angajant între părți.

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *