Toate măsurile și protocoalele sunt în permanență adaptate recomandărilor făcute de autorități:

 

DEZINFECTARE si ECHIPAMENT PROTECTIE

Dispensere de dezinfectare cu senzor

Vom solicita membrilor, precum și vizitatorilor să folosească produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în club și frecvent pe toată durata vizitei. Produsele de dezinfectare pentru mâini vor fi disponibile la INTAREA în club si la GRUPUL SANITAR. Deasemeni, vom solicita tuturor membrilor să poarte mască pe toată durata vizitei în club, mai putin in timpul antrenamentelor.

In timpul antrenamentelor este obligatoriu sa folositi un prosop mare pentru a acoperi salteau utilizata.

Proceduri de dezinfectare

Produse dezinfectante pe bază de alcool, demonstrate ca fiind eficiente împotriva virusului COVID-19, vor fi utilizate pentru toate procesele de curățare continuă și profundă.

 

VESTIARE

In vestiar se pot afla in acelasi timp maxim 5 persoane. Pentru a reduce aglomerarea vestiarului, va recomandam sa veniti la club deja imbracati in echipament, daca este posibil. Pentru cei care NU doresc sa foloseasca vestiarul, vom amplasa in fiecare sala de antrenament banci de tip cuseta pentru a depozita geanta de sport si incaltamintea  de exterior (acoperita de botosi de unica folosinta pusi la dispozitie la intrare).

 

TRANZACTII PRIN TRANSFER BANCAR & CARD (POS)

Pentru siguranță și pentru a reduce contactul, abonamentele/pachetele de antrenamentele se vor achita DOAR prin transfer bancar si card (POS).  

 

REZERVARI

Pentru a asigura distantarea sociala:

  • Am limitat capacitatea la clasele de grup la 6 persoane + 1 instructor, iar la antrenamentele private la 2 persoane + 1 instructor.
  • Accesul se va face doar pe baza de programare, nu se va mai realiza check-in la receptie, asadar va rugam sa va programati in sistem din timp si sa respectati intervalul orar ales. Se vor confirma doar programarile acoperite de un abonament valabil sau pachet de sedinte achitat in avans. Pentru plata cu cardul se reconfirma prezenta la antrenamente (vezi sectiunea TARIFE)

1. Acest document reglementează termenii și condițiile generale, valabile pentru toate tipurile de abonamente sau modalități de acces și utilizare a facilităților și echipamentelor specifice aflate în incinta Barre Fitness Academy. Regulamentul în vigoare este stabilit pentru desfășurarea normală a activităților și ocupațiilor membrilor clubului, pentru ocrotirea sănătății lor, precum și în scopul respectării ordinii și curățeniei încăperilor și echipamentelor clubului.

2. Client/Utilizator/Membru/Abonat: Reprezintă orice persoană fizică și/sau juridică care deține un abonament valabil în cadrul Barre Fitness Academy și/sau plătește o intrare individuală și/sau intră cu abonament de tip Fitpass/ 7card/ Fitio. În cazul persoanelor juridice titulare de abonament, persoanele fizice expres indicate de către acestea că fiind beneficiare ale abonamentelor vor avea același drepturi și obligații că și persoanele juridice semnatare ale Contractului de Prestări Servicii. Totodată, persoanele ce beneficiază de facilitățile Barre Fitness Academy în baza unei invitații din partea unui membru al Barre Fitness Academy, vor avea același drepturi și obligații că și persoanele semnatare ale prezentului contract. Invitațiile primite de la un membru Barre Fitness Academy sunt valabile o zi lucrătoare în baza actului de identitate al invitatului.

3. Cunoașterea, însușirea și respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează Barre Fitness Academy. Prin plata unei ședințe sau a abonamentului, certificați respectarea cu strictețe a prezentului regulament

4. Programul de funcționare al Barre Fitness Academy este următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 12:00; 17:00 – 20:00
Sâmbătă 09:00 – 12:00;

Clubul își rezervă dreptul de face modificări ale serviciilor și programului de funcționare, având obligația să anunțe orice modificare cu 24 de ore înainte.

5. Accesul neînsoțit de către personalul calificat al Barre Fitness Academy în incinta facilităților, precum și la echipamentele aflate în interiorul acestora, se poate face doar în urmă semnării unui Contract de Prestări Servicii, între club și solicitantul persoană fizică și/sau juridică care și-a exprimat, anterior, intenția fermă de a deveni, temporar, membru al Barre Fitness Academy.

6. Tarifele practicate de Barre Fitness Academy se găsesc intrarea clubului sau pe site-ul oficial: www.barre-academy.ro.

Conducerea Clubului își rezervă dreptul de a modifică tarifele existente.

Conducerea Clubului își rezervă dreptul de a refuză accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodată anulat sau care au abonamentul expirat.

7. Clubul își rezervă dreptul de a filma și fotografia în scop publicitar, la oricare din activitățile desfășurate. În incită Clubului este interzisă filmarea și fotografierea fără o convenție specială cu administrația Barre Fitness Academy.

8. In contextul actual COVID-19, plata serviciilor se realizează DOAR prin transfer bancar.

După încasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibilă prin compensarea sumei în cauza cu alte servicii sportive stabilite de comun acord. Costul serviciilor precum și durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate în conformitate cu decizia administrației clubului.

Membrii trebuie să efectueze plata in avans participarii la antrenamente. Participarea este posibila în baza prezentării de către Membru a documentelor justificative, care să ateste efectuarea plăţii.

Sumele plătite de către Membri cu titlu de preţ al Abonamentului, reprezentând acces la serviciile comandate, nu se restituie indiferent dacă Membrul utilizează efectiv sau nu serviciile menţionate în Abonament, pe parcursul perioadei de valabilitate a acestuia.

9. Copiii sub 14 ani au acces numai însoţiţi şi supravegheaţi de părinti! Este strict interzis accesul minorilor neînsoțiți sau nesupravegheați.

10. Membrul clubului are dreptul de a primi recomandări de la personalul calificat cu privire la utilizarea echipamentelor sportive. Membrul clubului este obligat să utilizeze în mod adecvat echipamentele sportive, contrar el își asumă răspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni în urmă utilizării necorespunzătoare a echipamentelor. Persoană care plătește o intrare (ședința) trebuie să respecte întocmai prezentul regulament, având aceleași drepturi și obligații că și membrii clubului.

11. În cazul deteriorării echipamentului sportiv sau al unui bun al clubului, persoană în cauza suportă toate cheltuielile pentru înlăturarea deteriorărilor produse de către el echipamentului sportiv sau bunului în cauza.

12. În cazul în care un utilizator pătrunde în incinta clubului și/sau folosește echipamentele fără utilizarea cardului în conformitate cu reglementările prezente sau permite accesul unei alte persoane în incinta, fără permisiunea conducerii sau personalului angajat, acesta riscă suspendarea sau anularea permisiunii de access în incinta Barre Fitness Academy. În plus, este direct și în exclusivitate răspunzător de orice consecință negativă că urmare a faptelor sale.

13. În cazul în care se întrerupe energia electrică, rugăm clienții din sala să-și întrerupă activitatea, iar în cazul în care până de curent este pe termen mai lung, sunt rugați să urmeze luminile de EXIT spre ieșire. În caz contrar, nu ne asumăm responsabilitatea pentru apariția eventualelor incidente. Dacă întreruperea apei menajere sau energiei electrice este cauza a unor lucrări planificate sau a unei avarii, veți fi înștiințați de aceste situații în timp util, la avizierul din holul intrarii.

14. În cazul în care beneficiarul abonamentelor de tip ședințe rămâne în incinta clubului după efectuarea ședinței, în funcție de tipul de abonament, va plăti o ședința suplimentară sau i se va marca efectuată.

15. Abonamentul de tip pachet de sedinte nu are perioada de valabilitate.

Membrii nu pot cesiona Abonamentul, în întregime sau în parte, fără aprobarea prealabilă scrisă a managementul Barre Fitness Academy.

Membrul a luat cunoştinţă şi acceptă faptul că, pe perioada derulării Abonamentului, Barre Fitness Academy este îndreptăţită să execute anumite lucrări de construcţie, extindere, modificare, menţinere, reparare, înlocuire, curăţenie şi reamenajare, necesare bunei funcţionări sau impuse de legislaţia în vigoare sau de orice contract la care proprietarul clubului este parte.

Pe perioada desfăşurării respectivelor lucrări, este posibil că, pentru perioade de timp rezonabile, să existe unele limitări/restricţii cu privire la accesul Membrului în incinta Barre Fitness Academy. În acest caz, Barre Fitness Academy va informa Membrul, în timp util, prin afişarea unui anunţ, la intrarea clubului.

Pentru perioada de timp rezonabilă când accesul la facilitățile Barre Fitness Academy,va fi limitat/ restricţionat, Membrul nu va fi îndreptăţit să solicite Barre Fitness Academy o diminuare a valorii Abonamentului sau orice alt fel de compensaţie.

Membrul a luat la cunoștință faptul că pentru zilele de Sărbători Legale se poate dispune de o întrerupere a activității în incinta clubului, pentru care nu va fi îndreptăţit să solicite Barre Fitness Academy o diminuare a valorii Abonamentului sau orice alt fel de compensaţie.

Prin achizitionarea prezentului Abonament, Membrul declară că dispoziţiile Abonamentului nu sunt contrare voinţei sale.

16. Clubul nu-și asumă responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția lucrurilor personale lăsate sau uitate, precum și pentru bunurile de valoare.

Clubul nu își asumă răspunderea pentru mașinile clienților aflate în parcare.

17. Va recomandăm să susțineți un examen medical înainte de începerea frecventării clubului sportiv, deoarece, în mod evident, personal sunteți responsabil de sănătatea Dvs. Administrația clubului nu-și asumă răspunderea, dacă motivul înrăutățirii stării Dvs de sănătate este rezultatul nerespectării regulilor de utilizare a echipamentelor de antrenament. Administrația clubului nu-și asumă răspunderea pentru daunele pricinuite sănătății și/sau bunului Dvs.în urmă acțiunilor ilicite a unor terțe persoane.

18. Membrul își asumă răspunderea pentru încălcarea ordinii publice în incinta clubului. În scopul securității membrilor și invitaților clubului, este interzis, în mod categoric, de a purta cu sine armă albă, de foc sau cu gaze. Distribuirea și folosirea băuturilor alcoolice, narcoticelor și fumatul în incinta clubului este interzisă.

19. Accesul este interzis în incinta clubului:

Persoanelor sub influență alcoolului sau drogurilor;
Persoanelor cu aspect respingător sau în haine murdare;
Persoanelor însoțite de animale;
Persoanelor cu boli infecțioase;
Persoanelor care nu dețîn încălțăminte de schimb.
20. Abonamentul se poate anula în următoarele condiții :

nerespectarea prezentului regulament ;
folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să prejudicieze bună imagine a clubului nostru;
igienă personală precară;
nerespectarea, în mod repetat, a observațiilor instructorilor;
săvârșirea de infracțiuni;
consumul de droguri, alcool și a substanțelor interzise în activitățile sportive (pentru mărirea parametrilor fizici ai organismului) ;
nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat ;
declararea datelor eronate în fișa de înscriere;
înstrăinarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii în locul acesteia;
nerespectarea regulilor de igienă a Clubului;

21. Conducerea Clubului va fi înștiințată de eventualele Dvs. observații prin e-mail: office@barre-academy.ro.

22. Este interzisă deschiderea geamurilor sau ușilor dacă funcționează sistemul de climatizare prevăzut cu aport de aer proaspăt.

23. Afecțiunile de sănătate ascunse și/sau nedeclarate, exonerează Barre Fitness Academy de orice responsabilitate.

24. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.

Pentru exercitarea antrenamentelor personale este necesar sa va programati online si sa platiti acest serviciu in avans prin transfer bancar. (vezi sectiunea TARIFE)
Pentru inceput veti fi supus unui test, in baza caruia antrenorul va va recomanda un program optim fitness si dupa caz un regim alimentar.
Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate tehnice din dotarea clubului este interzisa.

Este obligatoriu sa utilizati un prosop mare pentru acoperirea saltelei si incaltaminte sportive CURATA de interior.

Participarea la clasele de grup este posibilă doar pe bază de programare online pe site-ul www.barre-academy.ro.
În cazul atingerii nr. maxim de persoane pentru o clasă, nu se mai pot realiza programari, va puteti plasa in asteptare, in cazul in care se retrage cineva, veti urca in lista. Dacă vreți să renunțați la o programare, vă rugăm anulati cu minim 4 ore înainte de începerea clasei. In cazul in care rezervarea nu se onoreaza si nu s-a anulat din sistem cu antrenamentul se considera efectuat si se va retrage din abonament/pachet de antrenamente.
Vă rugăm să frecventați clasele conform orarului stabilit, fără întârzieri. Accesul in cadrul claselor nu este permis dupa ora de incepere a acestora. Clasele dureaza 50 minute. Intarzierea la sedinta mai mult este periculoasa pt sanatatea dvs. Antrenorul are dreptul de a nu admite intrarea clientului la sedinta respectiva, iar suma achitata nu va fi restituita clientului.
Este interzis accesul in incaltaminte obisnuita in sala de aerobic, deasemeni este obligatorie folosirea unui prosop mare pe saltele pentru igiena personala. La finele orei de aerobic plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala.
Selectarea si utilizarea programului coregrafic, audiovizual si muzical este exercitata STRICT de catre instructor.
Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate tehnice din dotarea clubului este interzisa.

În cazul în care antrenorul nu poate susține ședința sau ședințele de antrenament, veti fi notificat prin sms daca aveti programare.
Accesul in zona de group fitness este strict interzis daca nu beneficiati de abonament fara acordul conducerii.
Folosirea telefonului mobil in sala de aerobic este interzisa;
Frecventarea a 2 ore consecutive fara programarea si achitarea clasei suplimentare este interzisa.

Esti gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tau si pentru a asigura o tehnica cat mai corecta, clasele se desfasoara cu locuri limitate. Te rugam sa iti faci programare online. Daca ai intrebari, te rugam sa ne contactezi. Te asteptam cu drag !