Programează un curs prin Google Meeting

BARRE FITNESS ACADEMY

Dobândești informația și încrederea de a crea și susține clase variate de barre. Înveți coregrafii, tehnica exercițiilor specifice și biomecanica corectă a mișcărilor. Este un program croit pentru oricine, nu ai nevoie de experiență în dans! Cursurile se organizează LA CERERE, fără număr impus de participanți, la o dată agreată de comun acord. 

INAINTE DE CURS vei primii acces la toate materialele cursului (video-uri explicative, clase demo, manuale si anatomie) pentru a le putea parcurge. 

IN TIMPUL CURSULUI vom parcurge impreuna materia pentru a asigura o tehnica corecta si o capacitate de predare eficienta, deasemeni pregatim impreuna coregrafia pentru examen, pentru prima ta clasa.

DUPA CURS Cand te consideri pregatit pentru examen poti trimite examenul inregistrat sau il poti sustine LIVE la o data stabilita de comun acord.

null

Durata cursului

Durata este de un weekend, 2 zile. Cursul se desfășoară în prin platforma online GOOGLE MEETING, ai nevoie de echipamentul necesar (saltea, minge pilates aprox 20 cm diametru, banda elastic sau alternative la indemana pentru accesorii)

null

Costul cursului

Costul cursului este de 2000 lei/ per cursant. În acest cost este inclus cursul propriu-zis, un manual complex și prima examinare în vederea certificării. 

Indiferent de varianta de curs aleasa, daca vrei sa participi la curs prin live-streaming sau on-line, cursul se poate achita si in rate cu cardul de credit.

OFERTA VERII 2021

Pentru cursurile organizate prin LIVESTREAM în 29-30.05/ 26-27.06/ 25-26.09 prețul este de 1500 LEI.

Barre Fitness Academy susține persoanele ce doresc să se specializeze în perioada pandemiei cu 25% discout