Program de slăbire

Program de slăbire

Vezi transformările clientelor noastre!

Suntem mândre de participantele noastre

iar ele sunt fericite cu noi 🙂

"Inainte de program aveam profilul lipidic ( colesterolul) 270 mg/ dl iar dupa 215.4 fata de max 200g, s-a reglat din alimentatie."

"Sunt foarte mulțumită de rezultate și de asta vreau și să continui...știu că pot mai mult. Astăzi mi-am luat blugi mulați pentru birou :))) să mă bucur de noul corp."

"Sunt foarte mulțumită de rezultatele de pana acum. Mi se pare ca subestimez dacă zic “mulțumită” dar nici nu știu sa exprim in cuvinte cât de fericita sunt ca v-am întâlnit și cât de încântată sunt de tot acest plan. Va mulțumesc din suflet amândurora pentru tot ❤️🤗 Nu simt deloc nevoia de dulce. Asta ma bucura pentru ca odată ce mănânc ceva dulce încep sa simt nevoia mai des. E cumva motivant pentru ca simt ca nu mai am riscul de a recidiva după ce terminam noi planul si ca am toate șansele sa mențin rezultatele pe care le vom obține împreuna. "

"Vreau sa continui din ianuarie. Mi-a plăcut programul. Am descoperit alimente și mâncăruri noi. De barre ca sport nu mai zic. Mi se pare cel mai fain pentru un corp feminin. Eu ma bucur ca am dat jos de unde ma durea mai tare și anume talie și burta. Soțul cand m a văzut a zis ca wow. Dar se vede prea tare abdomenul. El de fapt cred ca e gelos ca merge și el la alergat dimineața, a încercat sa slăbească prin varianta lui și nu se vad rezultate asa repede."

"Vă mulțumesc cu multă recunoștință pentru "motivațiile" săptămânale, pentru susținere și încredere în noi. Noi avem toți trei rezultate: eu 5 kg, soțul 10kg fiică-mea aproape 7kg. Cu disciplina mai avem de lucru, puțin și cu sportul mai mult🤗😘. Și eu vreau să continue programul cel puțin încă în aceasta lună. Poate dacă mai suntem doritoare... Ne sunteți de mare ajutor, Nona și Raluca! ❤️."

"Ah și musai să spun că toți blugii sunt largi și mi-am pus o centură ce nu am mai purtat-o de 3-4 ani. Se duce greu surplusul, dar numai cu perseverență și rigoare alimentară, dar și cu sport -unde sunt deficitară se va duce și mai bine. Spun aici, poate mai sunt persoane care știu ceea ce am simțit eu acum două zile cand mi-a spus fiică-mea a mică (ce ma vede zilnic) Mami, ai centură la blugi și arăți atât de fain. Bravo mami, continuă! ❤️."

Și tu poți să slăbești până la -7 kg în 9 săptămâni!

Salutare!

Noi suntem echipa ta de succes și îți vom fi de acum încolo alături în fiecare zi!

Majoritatea celor care încep alături de noi aceste programe au rezultate imediat după prima săptămână, dar există cazuri în care metabolismul încetinit și diverse afecțiuni medicale fac acest proces mai lent. Repornirea metabolismului este un aspect major al stilului de viață, cu urmări frumoase pe termen lung. Meniurile noastre sunt echilibrate dpdv macronutrienți și calorii, nu suntem adeptele dietelor restrictive!

Programul -7kg în 9 săptămâni are o abordare 360 grade a stilului de viață cu privire la pierderea în greutate. Programul se bazeaza pe schimbarea comportamentului prin găsirea motivației interioară de a pierde in greutate, de a stabili obiective măsurabile si de a gestiona dificultățile.

Unicitatea programului nostru

Ce ți-am pregătit în cele 9 săptămâni?

Meniu diferit săptămânal ce urmărește detoxifierea colonului, susținerea funcțiilor hepatice, echilibrarea metabolismului și hormonală pentru rezultate fantastice.

Motivație și suport, ai propriul tău grup de WhatsApp cu noi și tot sprijinul nostru.

Feedback zilnic, în fiecare zi ne trimiți poze cu ce mănânci și îți oferim feedback.

Măsurători săptămânale pentru a urmări îndeaproape și a interveni când este necesar.

Alege să faci o schimbare cu

Programul de grup "10+ femei pentru o schimbare"

Program 10 femei 9 săptămâni Dată pornireDată finalizareStatus
Grupa 1 03 octombrie 202205 decembrie 2022Încheiat 🥳
Grupa 231 octombrie 202202 ianuarie 2023Încheiat 🥳
Grupa 3 09 ianuarie 202313 martie 2023*Încheiat 🥳
Grupa 406 februarie 202310 aprilie 2023*Încheiat 🥳
Grupa 5
Editie Summer Body
27 martie 202329 mai 2023*Încheiat 🥳
Grupa 6
Editie Summer Body
24 aprilie 202326 iunie 2023*Încheiat 🥳
Grupa 7
Editie Back to Gym
11 septembrie 202313 noiembrie 2023*➡️ Se fac înscrieri

Întrebări frecvente

 • 9 săptămâni în grupul de WhatsApp dedicat.
 • 9 meniuri clasice optimizate de-a lungul timpului și care vă garantează o paletă nutritivă complexă.
 • Fișier de întrebări frecvente unde primiți numeroase sugestii.

BONUS:

 • Fișier de produse recomandate pentru a te pregăti înainte de program, care-ți va economisi mult din căutări. Sunt produse testate de noi după multe căutări, îți putem recomanda cele mai bune opțiuni calitate-preț de pe piață. Dacă decizi să faci propriile alegeri, nu îți garantăm satisfacția gustului. (ex: proteina de cânepă care are un gust foarte neplăcut versus proteina sportivă care este delicioasă).
 • Meniu menținere.
 • BONUS acces la peste 50 antrenamente inregistrate doar în perioada celor 9 săptămâni de program. (antrenamentele din studioul din Brașov si cele din online zoom NU sunt incluse, acestea se plătesc separat)
 • Videouri tutoriale, motivaționale.

Desigur, înainte de a începe programul îți vom calcula greutatea ta sănătoasă dpdv IMC (indice masă corporală) și vei știi unde te plasezi.  Avem multe participante care au dorit să piardă doar 5 kilograme, dar să se tonifieze, să învețe să mănânce sănătos și să fie mai organizate. Iar acest program a fost perfect pentru ele.

Ai 2 opțiuni, după terminarea programului poți opta să:

 1. continui programul de una singură, individual după meniul de menținere ce ți-l oferim bonus
 2. continui în următoarea ediție a “Programului 10 femei pentru o schimbare”

Noi oferim mult mai mult peste suma plătită, de aceea cerem și noi ceva în schimb care sa ne rasplateasca eforturile investite în cadrul acestui program. 

 • Dorim săptămânal de la tine poze anonimizate și măsurători. Acestea pot fi transmise pe grup sau în privat organizatorilor. Prin participarea la acest program îți dai acordul de folosinta asupra pozelor anonimizate și a faptului ca încălcarea acestui angajament echivalează cu retragerea din program. Dacă abandonezi oricând pe parcursul programului din diferite motive: personale, de sanatate, legate de o motivație scăzută etc îți oferim 2 opțiuni de incorporare in program la date diferite, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data primei înregistrări. Dacă nu îți exprimi acordul pentru una dintre cele 2 reincorporari, Beneficiarul programului înțelege ca sumele plătite nu vor fi returnate.
 • Să trimiți zilnic doar în intervalul orar 8-21, 3 poze: mic dejun, prânz, cină. Pentru a putea interveni avem nevoie sa vedem cum arată farfuria ta.
 • Să faci săptămânal minim 2 ore de mișcare: clase online cu noi, la sala, antrenamente inregistrate, outdoor, alegerea ta, dar să nu ai mai puțin de 2 ore pe săptămână de mișcare.
 • Prin participarea la program ești de acord sa:
 • iti urmaresti alegerile culinare și sa cantaresti mancarea mai ales la începutul programului. Uneori putem avea o idee distorsionată cu privire la ce înseamnă o cantitate normala de mancare. 
 • identifici un meniu ce nu favorizează schimbarea ta, schimbă mediul pe perioada programului, daca este nevoie, pentru a evita supraalimentarea sau abandonul.
 • nu omite sa mananci 3 mese pe zi.
 • automonitorizeaza-te.
 • trimiți poze cu ce mananci si poze cu evolutia ta.
 • respect si sa sustin membrii grupului, sa nu distribui informațiile private ale acestora sub nicio forma, sa nu le adresez cuvinte jignitoare sau menite sa insulte sau sa scada încrederea în propriile forțe.

Vei alege acest program deoarece:

 • Înțelegi ca indicele de masa corporala la start și la final vor fi calculate și inserate în tabelul în care urmărit evoluția și, pe baza formulei lui Lorentz, vom calcula valoarea ideala, minima si maxima. 
 • Înțelegi ca în program poti slabi un minim de 7 kg calculat pentru persoanele supraponderale și obeze care respecta recomandările programului. Pentru o persoana cu o greutate normala modificările pot fi mai evidente din punct de vedere al compoziției corporale (tonifiere, pierdere aproximativ 3-5 kg, scadere circumferinta abdomen, îmbunătățirea vizibilă a calității pielii etc).
 • Dorești să urmezi un program care a fost dezvoltat de profesioniștii în nutriție sportivă și coach în stil de viață sănătoasă.
 • Cauți o dietă care să se potrivească preferințelor tale alimentare.
 • Îti place ideea de a putea mânca legume nelimitat.
 • Cauți strategii despre cum să renunți la obiceiurile de viață nesănătoase și să obții unele sănătoase.
 • Dorești să îți îmbunătățești sănătatea, să reduci riscurile pentru sănătate și să te simți minunat.
 • Nu dorești să elimini grupurile de alimente sau să numeri caloriile.
 • Vrei un program pe care să-l urmezi toată viața, nu o soluție rapidă.
 • Cauți sfaturi ușor de urmat, care să te inspire să mănânci mai bine și să te miști mai mult.
 • Înțeleg că plata COMPLETĂ pentru program va fi datorată în momentul începerii serviciului și că această plată nu este rambursabilă. Costurile programului sunt conform taxelor stabilite la momentul semnării contractului, pentru serviciile achizitionate.
 • Nu uita să te consulti cu medicul tău înainte de a începe orice program de slăbire, mai ales dacă ai vreo afecțiune de sănătate. Recomandările de ordin medical se obțin de la medicul curant.

Program 10+ femei

9 săptămâni - grup
600 RON
 • 9 meniuri săptămânale clasice
 • Feedback zilnic & susținere
 • BONUS acces la peste 50 antrenamente inregistrate
 • Start la datele stabilite

Ai vrea să discutăm mai multe înainte?

Îți stăm cu drag la dispoziție pentru orice informații suplimentare de care poate ai nevoie înainte să achiziționezi un astfel de program.

Deoarece ne dorim ca fiecare persoană participantă să aibă o experiență frumoasă alături de noi, avem rugămintea să citești regulamentul programului.

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *