Nutriție Genotip

Nutriție

Ce este nutriția genotip?

Fie că vă daţi seama sau nu, v-aţi petrecut întreaga viaţă modificându-vă activitatea genetică. Cănd contactacţi o infecţie, cum ar fi o banală răceală, se amplifică activitatea genelor măduvei osoase, se intensifică producția de globule albe de care aveţi nevoie pentru a vă vindeca de infecţie. Genele sunt o grupare dinamică, activă a vieţii unui individ, răspunzând zi de zi influenţelor venite din mediul înconjurător, din antecedentele individului şi din alimentele pe care el le ingerează.

Ce se întamplă în acele situaţii în care sunteţi supraponderali, balonaţi, luptându-vă cu o energie scăzută, o piele fadă şi un păr lipsit de viaţă? Ce faceţi în acele ierni când răcelile par să se ţină lanţ? Dar când doctorul vă avertizează că sunteţi candidaţi la boli de inimă, diabet sau altă boală necruţătoare?

Scopul Nutriţiei Genetice este să determine genele bune să se reactiveze şi să liniştească genele adverse.

Suntem AICI pentru tine

Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul nutriției genotip și sute de consultații, specialiștii noștri îți stau la dispoziție. Vom analiza împreună stilul tău de viață și de alimentație, vom identifica cauzele declanșante ale problemelor tale, vom stabili împreună căile de a le combate și pașii necesari pentru a implementa schimbările necesare. Nu este ușor, însă noi te vom sprijini la fiecare pas, astfel încât să nu te simți singur în acest proces și să ne asigurăm că îți atingi scopurile propuse.

Este foarte importantă o anamneza individuală, precum și a membrilor apropiați din familie.

Planurile de nutriție genotip includ:

Beneficii & Avantaje

Medicină genetică

Medicina genetică are rolul să reprogrameze răspunsul genelor noastre și este cea mai adâncă şi durabilă forţă a schimbării. Este calea cea mai rapidă pentru a declanşa acele schimbări pozitive şi cea mai sigură de a le menţine.

Plan alimentar personalizat

Vom aplica planuri de alimentaţie personalizate pentru fiecare Genotip, scoţând în evidenţă superalimentele care vor acţiona cel mai bine pentru asigurarea sănătăţii, greutăţii şi vitalităţii optime.

Predispoziții genetice

Identificarea predispozițiilor genetice ale fiecăruia, astfel încât se realizează un plan alimentar complex, care se adresează atât problemelor actuale, cât și predispozițiilor de a dezvolta anumite afecțiuni medicale cum ar fi cancere, boli metabolice, cardiace ș.a.m.d.

Strategie durabilă

Nutriția genetică este cea mai rapidă formă pentru a declanşa schimbările şi cea mai sigură de a le menţine. În cadrul unei consultații analizăm împreună toate aspectele specifice genotipului. Acestea acţionează pentru asigurarea sănătăţii, greutăţii şi vitalităţii optime.

Programează o discuție gratuită de 15 minute!

Completează datele de mai jos și trimite mesajul, iar noi te vom contacta pentru a planifica o dată și o oră pentru consultație.

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *