Oferă cadou un VOUCHER la Barre Fitness Academy, click AICI.

Meniuri sănătoase

Nutriție

Te-ai săturat de întrebareace mâncăm astăzi?

Fie că vă daţi seama sau nu, această întrebare apare zilnic și de cele mai multe ori este însoțită de frustrări. 

Ce se întamplă în acele situaţii în care suplimentar acestor frustrări sunteţi supraponderali, balonaţi, luptându-vă cu o energie scăzută, o piele fadă şi un păr lipsit de viaţă? Ce faceţi în acele ierni când răcelile par să se ţină lanţ? Dar când doctorul vă avertizează că sunteţi candidaţi la boli de inimă, diabet sau altă boală necruţătoare?

O alimentație și un stil de viață sănătos sunt singurele care vor face diferența în anii ce vor urma. Vrei să înveți să faci alegeri sănătoase și alegerea meniurilor să nu mai fie o corvoada?

Scopul nostru este să venim în ajutorul vostru cu meniuri ușoare, sănătoase și delicioase pentru toată familia.

Beneficii & Avantaje

Timp câștigat

Nu mai pierzi timpul să cauți idei și să planifici meniurile săptămânale.

Meniuri ușoare

Rețetele sunt ușor de preparat, nu necesită mult timp în bucătărie sau ingrediente sofisticate.

Diversitate

Atunci când înveți să faci combinațiile, descoperi zeci de variante suplimentare delicioase.

Strategie durabilă

Înveți secrete care îți vor folosi toată viața pentru a păstra fără efort un stil alimentar sănătos.

Suntem AICI pentru tine

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul nutriției genotip și peste 500 sute de consultații, noi, Nona Trif Schneider și Raluca Gherghe ți-am pregătit mai jos 2 Carti in format electronic cu meniuri foarte utile. 

Deasemeni, dacă ai nevoie de ajutor suplimentar citește despre programele noastre de slăbire care îți vor schimba viața minunat. 

Cel mai minunat aspect este că toată familia poate mânca la fel, nu trebuie să gătești diferit.

Meniu postul Crăciunului

Treci prin post cu cele mai bune alegeri nutritive

Alimentația de post propusă de noi asigură antioxidanţi şi substanţe fitochimice cu proprietăţi curative şi anticancerigene; previne aterogeneza prin aport scăzut de acizi graşi saturaţi şi conţinutul în flavonoizi; este depurativă, previne constipaţia şi apariţia cancerului de colon; conţine fier; are efect antiinflamator. (18 pagini, peste 30 rețete)

Meniu festiv sărbători

Bucură-te de mesele festive fără grija kilogramelor

Perioada sărbătorilor este întotdeauna o perioadă foarte încărcată. De aceste sărbători, permiteți-ne să vă ajutăm să vă scăpăm de stresul din farfurie. A fi organizat și echilibrat în ceea ce priveste alimentația nu înseamnă că ar trebui să renunțăm la plăceri sau la tradițiile culinare românești. Ne vom bucura de produsele tradiționale într-un mod inteligent. (15 pagini, meniuri pentru 2 săptămâni, reguli prețioase)

Meniu copii 3-6 ani

Alimentația este cheia pentru o dezvoltare sănătoasă

Supele și legumele în general trebuie să ia locul cartofilor prăjiti cu ketchup ce nu asigură substanțele nutritive necesare dezvoltării.
Grăsimile sănătoase din avocado, alături de luteină, acid folic, fier fac din avocado un partener de nădejde la orice masă. Vino cu noi în continuare să detaliem. (16 pagini, peste 24 rețete)

Meniu copii 6-9 ani

Alimentația este cheia pentru o dezvoltare sănătoasă

Alimentația îi va fi definitorie copilului/copiilor tăi în crearea unui sistem imunitar sănătos pentru o viață.
De la 6-9 ani consumul zilnic alimentar are in vedere respectarea valorilor descrise în ebook, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Vino cu noi în continuare să detaliem. (16 pagini, peste 24 rețete)

Meniu copii 9-13 ani

Alimentația este cheia pentru o dezvoltare sănătoasă

Cerealele integrale sunt unul dintre elementele-cheie ale alimentației bazate pe plante (căreia i se mai spune și dieta mediteraneeană), considerată cea mai sănătoasă dintre toate.
Dieta mediteraneană susține microbiota, precum și reducerea markerilor inflamatori și a stresului oxidativ și, prin urmare, o serie de factori de risc modificabili asociați cu bolile autoimune.(16 pagini, peste 24 rețete)