Program slăbire
Meniu menținere
Orice om are în medie 4-5 variante pentru feicare masă principală pe care le tot rotește și le modifică constant. Acest exemplu de meniu de menținere este de fapt un master meniu după care te poși ghida pentru a-ți defini propiul tău meniu master (preferat).
EXEMPLE MIC DEJUN - MAX 350G
1: omleta din 2 oua, cu fulgi de ovaz/hrisca, rosii, salata
2: clatite/briose proteice, nutella fara zahar, frisca light sau cu fructe sau gem fara zahar
3: 1 lipie integrala umpluta cu ton in suc propriu, salata verde, masline, felii subtiri lamaie
4: smoothie proteic cu fructe sarace in zaharuri, seminte, migdale, fulgi de cocos
5: 2 felii toast integrale cu 2 ouă ochi/fierte, avocado, rosii, rucola, bacon la cuptor scurs bine
6: iaurt/kefir la alegere cu fulgi de ovaz, seminte chia, canepa, goji, merisoare, migdale, cocos, polen crud
7: budincă proteică simplă sau la alegere cu afine, semințe, migdale, goji + un pahar de apa pe stomacul gol
EXEMPLE PRÂNZ - MAX 350G
Proteine: (1/4 farfurie)
1: creveti, fructe de mare
2: peste sau ton la conserva
3: pulpe/piept pui /curcan (fara piele)
4: naturli tocata/ tofu
5: ciuperci
6: vita, oaie pulpa slaba, iepure, porc cotlet/muschi
7: oua
8: branza de vacuta, urda
Carbohidrati: (1/4 farfurie)
1: orez negru, integral, basmati
2: paste proteice sam mills, konjak
3: quinoa, fulgi hrisca
4: taitei de orez
5: cartof dulce la cuptor
6: porumb si derivate
7: lipie integrala/ tortilas
Legume: (1/2 farfurie)
1: salata frunze cu rosii, ardei, castraveti, masline
2: legume la cuptor
3: legume stir fry in stil chinezesc
4: legume fierte (mazare, fasole verde, brocolli, sparanghel, etc)
5: legume crude (morcovi, apio, telina, ardei, varza, broccoli)
6: spanac, urzici, kelp
7: salata de sfecla rosie
EXEMPLE CINĂ - MAX 250G
Proteine: (1/2 farfurie)
1: creveti
2: peste pregatit termic sau ton la conserva
3: pulpe/piept pui (fara piele)
4: naturli
5: ciuperci
6: vita sirloin lidl
7: oua
8: branza de vacuta light, urda
9: tofu
Legume: (1/2 farfurie)
1: salata frunze cu rosii, ardei, castraveti, masline
2: legume la cuptor
3: legume stir fry in stil chinezesc
4: legume fierte (mazare, fasole verde, brocolli)
5: legume crude (morcovi, apio, telina, ardei, varza, broccoli)
6: spanac, urzici, kelp
7: salata de sfecla rosie
8: supa
EXEMPLE GUSTARE ORA 10
1 măr proaspăt sau copt
budincă de chia
budincă proteică