Oferă cadou un VOUCHER la Barre Fitness Academy, click AICI.

Program slăbire

Introducere curs instructor barre

CAPITOL 1: Introducere curs instructor barre

Săptămânile 1 – 2 reprezintă faza de pregătire a organismului pentru schimbarea obiceiurilor alimentare. În acest scop este necesară golirea intenstinului pentru a evita apartiția ulterioară a senzației de foame și a poftelor. În primele 14 zile sunt aplicate cerințe stricte, ce vor fi relaxate treptat și controlat. Pentru cele mai bune rezultate privind normalizarea secreției de insulină, vă rugăm să respectați cu strictețe recomandările din această etapă. 

FOCUS NUTRIȚIE

Dorim să eliminăm constipațiile, să creștem numărul de scaune prin stimularea procesului digestiv. Creștem cantitatea de 1) fibre, 2) apă și 3) probiotice. 

Focusul săptămânii: DETOX COLON, consumă cel puțin 1 pahar de apă înainte și 1 pahar de apă după fiecare masă, adaugă fibre la fiecare masă (ovăz, secară, hrișcă, migdale, chia, in, fibre măcinate de măr, produse integrale, etc) și zilnic o sursă de probiotice (kefir, iaurt grecesc, polen crud, lapte bătut, kombucha, murături, măsline verzi, oțet de mere)

Știai că polenul crud este un excelent detox pentru colon și ficat?

Progresul tău la sfârșitul acestui capitol
11.1%

MARȚI - ZIUA 2/63

Mic dejun - max. 350 g

1 kefir muller (500ml)/de băut cu un pliculeț Colon Detox de la Fares sau adaugă o linguriță semințe de in măcinate, o linguriță chia și o linguriță polen crud. Atenție! bea minim 500 ml de apă în următoarele 30 minute ca să eviți constipația.

Gustare ora 10 (opțional, doar dacă resimțim foame): un măr proaspăt sau copt cu puțină miere și scorțișoară

Prânz - max. 350 g

Piept/pulpe (fără piele) de pui, garnitură de orez integral/negru (40 g cântărit nefiert) cu salată de sfeclă roșie, frunze de salată/rucola și 2 prune uscate.

Cină - max. 250 g

Ciorbă/ supă cu carne slabă de pui/ porc/ vită, multe legume (fără cartofi), mult pătrunjel deasupra.

sau supă cremă de legume (fără cartofi) îmbogățită cu brânză de vaci slabă pentru aportul de proteine, o lingură fulgi de ovăz, semințe de in măcinate pentru fibre, mult pătrunjel deasupra.