Ghid antrenamente

Ghid antrenamente

Cum să te pregătești pentru o super experiență

Sfaturi pentru antrenamentele online

Alternative bara

Alternative bară

Dacă nu dețineți o bară, nicio problemă! Utilizați un suport de haine reglabil, o masă de călcat sau un scaun înalt. Înălțimea recomandată de la sol este de aproximativ 100 cm (nivel buric). Dacă nu dețineți o saltea, un covor moale este potrivit.

Stay-Fit-Samsung-Health-on-Smart-TV_main6

Calitate Zoom

Conectați-vă Smart TV-ul prin Chromcast sau Mirror screen de pe telefon. Dacă nu dețineți un televizor inteligent, utilizați un cablu HDMI conectat la laptop. Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și boxe externe / căști Bluetooth.

Barre-fitness-96-1024x683

Configurare

Asigurați-vă că aveți apă în apropiere pentru a vă hidrata în timpul pauzelor și că vă conectati din timp pentru a vă configura corect. Lăsați microfonul oprit în timpul antrenamentului și fixați instructorul pe ecran pentru a urmări mai ușor.

ankle-weights-1024x682

Progres

Dacă sunteți începător, urmați propriul ritm. Instructorii oferă variante pentru exerciții. Dacă sunteți mai avansat, utilizați accesorii suplimentare: greutăți pentru gleznă, minge mica de pilates, gantere de 1kg sau elastic tubular.

Barre-fitness-38-1024x683

Distracție

Bucurați-vă de antrenamente antrenându-vă împreună cu prietenii și familia. Dacă sunteți gravidă, asigurați-vă că aveți mai întâi aprobarea medicilor, apoi anunțați instructorul. Veți primi un set diferit de exerciții pentru antrenamentul la saltea.

barre-fitnes-2-1024x683

Feedback

Instructorii noștri sunt bucuroși să vă ofere feedback cu privire la tehnica dvs. Dacă vă simțiți confortabil, vă puteți lăsa camera pornită. Este foarte important să te antrenezi corect pentru postură și rezultate frumoase, antrenamentele fiind tehnice.

De ce ai nevoie?

Pentru antrenamentele înregistrate

Este nevoie să te pregătești cu câteva accesorii chiar și pentru antrenamentele înregistrate.

De ce accesorii ai nevoie pentru antrenamentele online?

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *