Găzduiește un curs

BARRE FITNESS ACADEMY

Deschizi un studio nou de aerobic/fitness și vrei să te remarci printr-un stil nou de antrenament?
Îți extinzi oferta de programe de antrenament pentru a capta interesul clienților noi?
Ești un instructor care dorește să aducă această specializare în propriul oraș?
Atunci găzduiește un curs de instructor barre în orașul tău. Abia așteptăm să devenim parteneri și să îți aducem acest antrenament frumos.

Barre Pirouette Piatra Neamț – fondator Elena Popei

BENEFICIILE DE A GĂZDUI UN CURS DE INSTRUCTOR BARRE

null

Fidelizarea instructorilor parteneri

Este foarte greu să găsești instructori de calitate. Astfel de cursuri crează parteneriate frumoase de durată. Fidelizarea instructorilor de calitate îți asigură succesul în afaceri.

null

Flexibilitate și convenabil

Reduci considerabil timpul deplasărilor și al altor costuri suplimentare, în special prin desfășurarea unui curs cu un număr mai mare de participanți. Ulterior înregistrării, beneficiezi de tot suportul nostru în promovarea cursului.

null

Suport în promovare

Promovăm cu drag către comunitatea noastră locațiile unde găzduim cursuri. Asocierea imaginii Barre Fitness Academy® cu afacerea ta va avea numai beneficii.

Ce detalii trebuie să iei în considerare?

null

Durata cursului

Durata este de un weekend, 2 zile – 14 ore intensiv. Noi venim cu echipamentul necesar, așadar nu este necesară o sală specializată, doar un spațiu suficient de încăpător pentru o bună desfășurare a cursului în funcție de numărul cursanților participanți.

null

Costul cursului

Indiferent de varianta de curs aleasa, daca vrei sa participi la curs in persoana, prin live-streaming sau on-line, cursul se poate achita si in rate cu
cardul de credit accesand pagina www.curs-instructor-barre-fitness.ro


Costul cursului este de 2000 lei/ per cursant. În acest cost este inclus cursul propriu-zis, un manual complex și prima examinare în vederea certificării. Află mai multe detalii despre obținerea certificării în cadrul Acordului de Certificare Instructor. (link catre acord certificare instructor) Adițional, în acest caz, pentru că ai optat să găzduiești un curs, se percepe o taxă unică per deplasare de 1000 lei, taxă care se împarte echitabil între numărul de cursanți participanți.

Dacă ai parcurs detaliile în ceea ce privește găzduirea unui curs, contactează-ne completând formularul de mai jos.

Date propuse pentru cursul de instructor barre în locația ta:

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile.