icon-(2)

FII PROPRIETARUL
UNUI STUDIO DE BARRE

Imbina pasiunea pentru barre si un stil de viata sanatos, dezvolta o comunitate in jurul tau, deschizand o franciza BARRE FITNESS ACADEMY® Devi un lider in fitness si iti implinesti visul de a detine propriul studio de barre.

Ce este o franciză BARRE FITNESS ACADEMY®?

Francizarea este un model de afaceri bine stabilit și puternic, în care antreprenorii în devenire pot investi într-o marcă deja existentă și care și-a demonstrat calitățile, pentru a-și crea propria afacere. Franciza BARRE FITNESS ACADEMY® este o afacere independenta, susținuta de marca și echipa BARRE FITNESS ACADEMY® și beneficiază de anii de experiență și de imaginea pe care compania noastra a construit-o.

null

CAPITAL DE PORNIRE ESTIMAT

10.000 – 16.000 EUR

null

Propriul Business sub un

BRAND NATIONAL PUTERNIC

null

Training intensiv

si Suport continuu

Ce este o franciză BARRE FITNESS ACADEMY®?

Modelul nostru de franciză este conceput pentru a oferi sprijinul maxim posibil antreprenorilor, pentru a-i ajuta să-și realizeze visele de a conduce o afacere de succes. Standardele minime impuse in ceea ce priveste inventarul si elementele de branding, permit francizatilor sa isi creeze propriul design interior in functie de buget si preferinte personale.
Francizații primesc:

  • sprijin pentru planificarea afacerii
  • săptămâna de instruire, acoperind domeniile necesare pentru
  • înființarea și exploatarea unei francize BARRE FITNESS ACADEMY® (curs si manual business & branding franciza BARRE FITNESS ACADEMY®, curs si manual instructor barre fitness certificare internationala)
  • asistență la îndemâna pe tot parcursul procesului de lansare

Investitie

Costurile asociate cu deschiderea unui studio BARRE FITNESS ACADEMY® variaza in functie de cerintele diferite ale diferitelor locatii, este necesara o discutie in prelabil pentru solicitarea unui plan de investitii personalizat. Investitia initiala include taxa de franciza, cheltuielile de training, echipamente, inventar, amenajari, marketing si altele.

În curând!
Curs de instructor barre fitness online

2020/01/15 12:37:24

Vrei sa aflii mai multe?

Contacteaza-ne la office@barre-academy.ro sau 0720 688 793 – Fondator BFA, Nona Trif

Fii un lider!
Fii un instructor de Barre Fitness!

Certifică-te în cel mai în trend antrenament din România!