M-am îndragostit de barre încă de la prima ședință la care am participat, ceea ce mi-a schimbat viața. Am urmat nerăbdătoare cursurile de instructor de fitness și instructor de barre fitness, iar în cadrul Barre Fitness Academy am dezvoltat conceptul de antrenament Barre Fitball, barre cu mingea de pilates. Vă aștept cu drag la clasele mele pentru a vă împărtăși dragostea pentru mișcare și bună dispoziție, adăugând constant noi provocări.

Pentru mine barre-ul este cel mai feminin tip de fitness. Este elegant, lucrează prin pulsații izometrice și folosește foarte multe accesorii, care conferă valoare exercițiilor. Privit din afară poate părea ușor, însă nu este nici pe departe. După primele ședințe, resimți intensitatea efortului depus, iar în câteva luni observi cu entuziasm propria transformare. Depinde doar de noi să ne simțim bine în propriul corp, sa fim fericite și în formă!

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!