Pasionată de balet, dans modern și dans sportiv, cu o experiență de peste 15 ani de practică, am fost mereu preocupată de armonia formelor feminine care exprimă simultan putere interioară și eleganță posturală.
Așa am descoperit Barre Fitness care propune o abordare excepțional de accesibilă în dezvoltarea unei posturi corporale înalte și demne.

Barre Fitness Academy este cadrul ideal de promovare a unui stil de viață sănătos prin programele de antrenament special dedicate dezvoltării musculaturii dorite.

Tipurile de exerciții propuse în cadrul claselor de Barre sunt pline de provocare iar accesoriile folosite sunt o încântare vizuală.

Participarea la clasele de Barre modelează nu doar structura posturală și musculatura întregului trup ci și o stare de spirit mult îmbunătățită plină de entuziasm, încredere în sine, tonus și energie.
Ne vedem la antrenamente!

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!