Bună, sunt Iunia și am trei mari pasiuni: familia, natura și BARRE-ul.

Întai am iubit muzica și dansul, apoi m-am îndrăgostit de munte și am început să ies din colivia de bloc, deschizându-mi tot mai mult mintea către sport. Având un serviciu ce presupunea muncă de birou ajungeam să tânjesc după weekend și să visez cu ochii deschiși, teleportându-mă pe vârful vreunui munte, în liniște, departe de taste și ecrane.

Acest hobby de weekend a dat naștere, într-un final, uneia din celelalte pasiuni ale mele: familia. Muntele mi-a făcut cunoștință cu partenerul de viață, iar nu după mult timp am devenit mămica unei minunate fetițe (azi 1 an și 8 luni).
Gândindu-mă mult la viitorul nostru și la direcția pe care a luat-o viața mea după ce am născut, am decis să combin ceea ce îmi place mai mult (muzica și sportul) și să le transform, pur și simplu, într-un stil de viață.

Așa am descoperit BARRE-ul – cea de-a treia pasiune a mea 😍

Barre-ul pentru mine înseamnă energie, putere, durere (din aceea bună), dar înseamnă și dans, eleganță, toate învăluite în dinamism și fericire. În Barre am găsit pace, bunăstare, sănătate, experiențe împlinitoare pe care doresc să le împărtășesc tuturor celor care decid să ne cunoască.

În plus, deoarece în sarcină am căutat cu disperare un loc în care să mă regăsesc, să socializez cu alte mămici, dar să fac și mișcare în același timp (din nou, îmi lipsea din suflet cu desăvârșire), am insistat să mă specializez pe Barre Pre și Postnatal și să lucrez mai departe și cu mămici cu sau fără bebeluși la purtător, concentrând antrenamente specifice care să le ajute să fie fericite și sănătoase, atât psihic cât și fizic (mami fericită, bebe fericit 🤰👶)

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!