Am început studiul dansului sportiv în anul 1993, la cursurile maestrului Ioan Corneliu Vasiliu. Deoarece am o mare pasiune pentru balet, m-am orientat mai târziu înspre studiul baletului clasic, alături de balerini profesioniști ai Operei din Brașov și nu numai.

Sunt instructor de dans acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și instructor de barre fitness din luna iunie, 2018.

În cadrul Barre Fitness Academy am dezvoltat conceptul de Barre Detox, care combină elemente de barre fitness și exerciții cu rol în detoxifiere prin stimularea circulației limfei și îmbunătățirea digestiei, astfel încât participantele să observe schimbări în special în zona taliei în cel mai scurt timp.

Atmosfera orelor de barre mă încarcă de fericire și îmi aduc o mare satisfacție în urma progreselor vizibile pe care le obțin participantele.

 

Deși majoritatea persoanelor renunță să își dezvolte flexibilitatea odată cu înaintarea în vârstă, mi-am propus să le redau cursantelor încrederea că, prin aceste ședințe, flexibilitatea și fluiditatea mișcărilor pot fi (re)dobândite.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!