BARRE FITNESS ACADEMY

CUM A AJUNS BARRE-UL ÎN ROMÂNIA

Barre Fitness a intrat în România în anul 2015, Nona Trif fiind primul instructor certificat de Barre din țară. Ulterior, în 20 Aprilie 2017 a luat naștere primul studio de Barre din România, Barre Fitness Academy. Barre Fitness Academy este un studio intim și elegant situat în apropierea Coresi Business Park – Brașov, dedicat doamnelor, fiind totodata și singura școală pentru instructori de Barre Fitness din țară. Echipa Barre Fitness Academy lucrează în permanență să dezvolte acest concept de antrenament prin introducerea de stiluri noi și clase specializate – Curs Instructor Barre / Certificare instructor pilates

Curs instructor Barre

Curs Instructor Barre

De ce am ales să dezvoltăm acest concept de antrenament Barre Fitness?

Antrenamentul de Barre implică musculatura întregului corp și este axat în același timp pe lungirea și întărirea musculaturii, oferind o intensitate ridicată și un impact scăzut. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor, deoarece doresc să devină mai puternice, dar să rămână feminine, să își crească rezistența cardiacă, să își îmbunătățească postura și să piardă în greutate și în centimetrii. Așadar am ales Barre Fitness pentru că este antrenamentul ideal pentru femei, având multiple beneficii psihologice, de remodelare fizică, îmbunătățire posturală, susținere și recuperare postnatală. Certificare instructor pilates este exact ceea ce cauți!

0
Clienți mulțumiți
0
Instructori absolvenți
0
Instructori
0
Consultații de nutriție
Curs instructor Barre

 Clase și antrenamente specializate

Nutriție și stil de viață

Cursuri pentru Instructori de Barre

BENEFICIILE BARRE

Aici sunt câteva beneficii pe care le poți obține când urmezi cursul de Barre.

null

Rezultate rapide

În scurt timp corpul tău va reflecta rezultatele acestui antrenament intens. Schimbările includ o postură îmbunătățită, coapse mai suple, brațe cizelate, un spate remodelat, un abdomen mai plat și un posterior mai ridicat.

null

Metabolism sănătos

Barre-ul îți stimulează metabolismul, ceea ce ajută la reechilibrarea arderilor calorice. Rezultatul este scăderea riscului de obezitate și diabet. Barre-ul te ajută să remodelezi părțile netonifiate ducand la un corp mai suplu.

null

Postură corectă

Mișcările controlate la maxim reduc presiunea exercitată asupra încheieturilor, ligamentelor și coloanei vertebrale. Rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care functionează mai eficient în condiții de siguranță..

null

Fără stres

Nu te vei plictisi niciodată. Intotdeauna plin de energie pozitivă vei realiza că timpul trece rapid, iar tempo-ul accelerat al exercițiilor, varietatea lor și mediul inspirațional îți trezește senzații noi de fiecare dată.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!