Despre Barre Academy

Despre Barre Academy

Despre conceptul de Barre

Conceptul de Barre Fitness a apărut prima dată în anii 1940 când o dansatoare germană pe nume Lotte Berk a dezvoltat un antrenament folosind bara de balet, antrenament care se adresa în primul rând persoanelor cu probleme de spate.

Metoda Barre armonizează antrenamentele tradiționale de pilates, yoga, functional fitness, elemente de Kinetoterapie și mișcări de bază din balet, pentru un corp armonios și tonifiat. Deși există multe metode Barre dezvoltate, ideea de bază este aceeași; să combine știința fizioterapeuților cu modalitățile de alungire și întărire a musculaturii prin dans cu risc minim de accidentare. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor, deoarece doresc să devină mai puternice, însă să rămână feminine, să își crească rezistența cardiacă, să își îmbunătățească postura și să piardă în greutate și centimetrii.

Cum funcționează?

Exercițiile sunt efectuate într-o anumită ordine, alternând între partea frontală și dorsală a corpului, astfel încât se alungește o parte, iar musculatura opusă se întărește, îmbunătățind postura și aliniamentul. Creșterea intensității maximizează capacitatea de ardere a grăsimii.
De aceea Barre Fitness este unul dintre cele mai bune metode pentru a căpătă suplețea dorită, alungind postura.

Cum a ajuns Barre-ul în România

Barre Fitness a intrat în România în anul 2015, Nona Trif Schneider fiind primul instructor certificat de Barre din țară. Ulterior, în 20 Aprilie 2017 a luat naștere primul studio de Barre din România, Barre Fitness Academy. Barre Fitness Academy își desfășoară activitatea principală în Brașov și în centrele partenere din țară, fiind totodata și singura școală pentru instructori de Barre Fitness din țară.

"Cu barre fitness am simțit de la început că nu trebuie sa fac nici un compromis, că îl iubesc pe zi ce trece tot mai mult. În primul rând eleganța și înălțimea posturilor, întotdeauna cu capul sus, feminină, dar în același timp puternică."

Nona Trif Schneider

Barre Academy Founder

Membrii fondatori

Nona & Axel Schneider

Fondatori Barre Fitness Academy

Salutare! Noi suntem Nona, trainer & instructor barre, NZ REP dynamic reformer, antrenor personal și nutriționist; și Axel, instructor acreditat ISSA group training, HIIT, strenght & conditioning, antrenor personal și nutriționist. Pasiunea noastră pentru fitness crează antrenamente tehnice cu multe elemente de forță. 

Oana Constantin

Partener Barre Fitness Academy

Salutare! Eu sunt Oana, trainer formator barre calisthenics & pilates matwork, instructor barre, BASI pilates matwork & reformer, NZ REP dynamic reformer și antrenor personal. Sunt pasionată de pilates și dans, iar în cadrul claselor îmi place să fiu creativă. 

Echipa noastră de instructori

Mihaela Toma

Instructor colaborator

Instructor barre fitness, dynamic reformer, stretch, pilates suspension method și tehnician masaj.

Roxana Ghinculov

Instructor colaborator

Cadru medical, instructor barre fitness & barre seniori, gravity și dynamic reformer.

Alina Țuțuianu

Instructor colaborator

Instructor barre fitness și dynamic reformer.

Iunia Marina

Instructor colaborator

Instructor barre fitness.

Antrenament delicat

Experiența nu este necesară

Îmbunătățește flexibilitatea

Pierde în greutate și în centimetri

Antrenează musculatura

Rezultate rapide

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *