Despre Barre Academy

Despre Barre Academy

Despre conceptul de Barre

Conceptul de Barre Fitness a apărut prima dată în anii 1940 când o dansatoare germană pe nume Lotte Berk a dezvoltat un antrenament folosind bara de balet, antrenament care se adresa în primul rând persoanelor cu probleme de spate.

Metoda Barre armonizează antrenamentele tradiționale de pilates, yoga, functional fitness, elemente de Kinetoterapie și mișcări de bază din balet, pentru un corp armonios și tonifiat. Deși există multe metode Barre dezvoltate, ideea de bază este aceeași; să combine știința fizioterapeuților cu modalitățile de alungire și întărire a musculaturii prin dans cu risc minim de accidentare. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor, deoarece doresc să devină mai puternice, însă să rămână feminine, să își crească rezistența cardiacă, să își îmbunătățească postura și să piardă în greutate și centimetrii.

Cum funcționează?

Exercițiile sunt efectuate într-o anumită ordine, alternând între partea frontală și dorsală a corpului, astfel încât se alungește o parte, iar musculatura opusă se întărește, îmbunătățind postura și aliniamentul. Creșterea intensității maximizează capacitatea de ardere a grăsimii.
De aceea Barre Fitness este unul dintre cele mai bune metode pentru a căpătă suplețea dorită, alungind postura.

Cum a ajuns Barre-ul în România

Barre Fitness a intrat în România în anul 2015, Nona Trif Schneider fiind primul instructor certificat de Barre din țară. Ulterior, în 20 Aprilie 2017 a luat naștere primul studio de Barre din România, Barre Fitness Academy. Barre Fitness Academy are în prezent două locații pentru clase online și cursuri în Brașov și București, fiind totodata și singura școală pentru instructori de Barre Fitness din țară.

"Cu barre fitness am simțit de la început că nu trebuie sa fac nici un compromis, că îl iubesc pe zi ce trece tot mai mult. În primul rând eleganța și înălțimea posturilor, întotdeauna cu capul sus, feminină, dar în același timp puternică."

Nona Trif Schneider

Barre Academy Founder

Antrenament delicat

Experiența nu este necesară

Îmbunătățește flexibilitatea

Pierde în greutate și în centimetri

Antrenează musculatura

Rezultate rapide

Echipa noastră

Instructorii Barre Fitness Academy

Fă cunoștință cu cei care te vor aduce mai aproape de rezultatele dorite.

Nona Trif Schneider

Fondator & Nutriționist

Înființarea Academiei a fost o adevărată provocare datorită antrenamentului atât de nou în România. Îmi doresc foarte mult să contribui la răspândirea lui, să îl fac cunoscut cât mai mult, de aceea am dezvoltat singurul curs de instructor barre din țară, care se bucură de acreditarea internațională a standardului înalt de calitate IBBFA (International Barre Ballet Fitness Association).

Raluca Gherghe

Instructor barre & Coach

În cazul meu, principala formă de manifestare a feminismului este reprezentată de susținerea activă a celorlalte femei ce se manifestă atât de frumos și de natural în barré. În plus, exemplul personal pe care i-l ofer fetiței mele este un factor motivator imens de a fi activă, am văzut incă din primele momente impactul acestui sport în viața mea si a celor apropiați.

Oana Constantin

Instructor Barre & Pilates

De când am descoperit barre-ul, viața mea s-a schimbat rapid într-un mod minunat. S-a mulat perfect ca o mănușă peste pasiunea mea pentru pilates. Am apreciat dintotdeauna beneficiile exercițiilor izometrice, posturale și anatomice. Cel mai mult îmi doresc să ajut cât mai multe persoane să își recapete încrederea în propriul corp și să experimenteze fericirea de a se mișca liber.

Roxana Ghinculov

Instructor Barre & Asistent Medical

În cazul meu sportul a fost modalitatea prin care am depășit etapele dificile din viață și am rezolvat problema durerilor de spate a căror unică soluție nu era decât operația. Astfel barre fitness-ul a devenit pasiunea și vocația mea. În calitate de asistent medical și instructor barre sunt fascinată de beneficiile acestui sport asupra sănătății și a echilibrului mental.

Ioana Leonte

Instructor Barre & Tehnician Maseur

Sunt adepta echilibrului între fizic, mental și emoțional iar barre-ul se potrivește perfect în viața mea și în valorile mele. Este feminin și accesează acea latură puternică a unei femei care își dorește echilibrul pe toate planurile. Simt că am descoperit cu adevărat o comoară a sănătății!

Bine ai revenit!

Introdu mai jos datele de logare cu care te-ai înregistrat.

Nume utilizator *
Parolă *

Ne bucurăm că ni te alături!

Introdu mai jos datele tale pentru a-ți crea un cont.

Nume *
Prenume *
Adresă e-mail *
Număr telefon
Nume utilizator *
Parolă *
Confirmă parola *