DESPRE

BARRE RINGS

Clasele de BARRE RINGS folosesc în special inelul de pilates în cadrul antrenamentului, datorită eficienței lui în menținerea corpului în formă. Cercul pentru pilates este un accesoriu de fitness realizat dintr-un material special, destul de elastic, dintr-un cauciuc durabil, flexibil, care ajută la tonificarea musculaturii corpului, adăugând un plus de rezistență antrenamentului. Exercitiile se efectueaza presând împotriva rezistenței cercului.

Exercițiile fizice pot fi efectuate în picioare, culcat sau așezat. Inelul se poate fixa sau ține în timpul exercițiilor între glezne, genunchi, coate, palme, ș.a.m.d. Astfel de exerciții cu cercul de fitness sunt simple, eficiente, interesante și sigure. Avantajele implică tonificarea rapidă a corpului fără folosirea unor greutăți mari, în zonele delicate pentru femei: coapse, spate, piept, brațe, umeri, abdomen. Este vorba despre tonificarea musculaturii acestor zone și de creșterea rezistenței și flexibilității corpului. Clasa are valoare 1 punct !

CLASELE DE BARRE

IDEALE ÎN DRENAJ LIMFATIC

Echilibrarea corpului și atingerea nivelul optim de țesut adipos în organism rămâne principalul motiv pentru care oamenii merg în săli de fitness pentru antrenamente brutale și țin diete de înfometare a organismului. Astfel de abordări au rezultate în cele mai multe cazuri doar pe o perioadă scurtă de timp apoi persoana revine la greutatea inițială, din simpluL motiv că nu tratăm cauza problemei. Cu ajutorul cercului, femeile reușesc să elimine kilogramele, în plus, prin stimularea drenajului limfatic, să-și dezvolte o postură corporală corespunzătoare.

Exercițiile bazate pe micropulsații realizate cu acest cerc ajută la îmbunătățirea aspectului pielii prin reducerea celulitei, la creșterea energiei prin pomparea sângelui în țesuturi și a stării de bine. Corpul devine mai flexibil, mai puternic și mai armonios dezvoltat. Antrenamentul cu cercul duce la formarea unor mușchi mai puternici, a unei siluete suple și atragatoare, a unei mai bune stabilități, echilibru și posturi.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE RINGS

null

Întărirea mușchilor

Cercul este un accesoriu de rezistență care permite efectuarea exercițiilor în profunzime. Datorită acestui sistem de rezistență veți beneficia de un antrenament complex. Mișcările repetate și presiunea pe care o exercitați vă ajută să vă definiți și să vă tonificați corpul în profunzime prin creșterea densitatății fibrei musculare, astfel corpul devine mai eficient în a consuma caloriile.
null

Tonificare și definire a siluetei

Cercul vă oferă posibilitatea de a vă defini mușchii fără nicio dificultate. Mișcările pe care le propune sunt numeroase și nu sunt traumatizante pentru corp. Nu este nimic mai potrivit pentru a practica activitatea sportivă adaptată ritmului propriu. Datorită rezistenței sporite vei arde mai multe calorii și surplusul de grăsime.
null

Îmbunătățirea flexibilității

Lipsa flexibilității produce organismului blocaje la nivel articular și muscular, dar și congestionarea circulației sanguine și limfatice. Utilizarea cercului susține relațiile de sinergie dintre mușchi într-o postură eficientă, ceea ce îmbunătățește flexibilitatea funcțională, ducând la o performanță sportivă deosebită.
null

Exerciții atractive și satisfacție

Numeroasele exerciții care pot fi realizate cu ajutorul cercului de pilates alungă monotonia. Te simți răsplătită pe măsură ce antrenamentul îți devine mai ușor, deoarece pierzi din grăsimea viscerală și ai o abilitate mai mare de rezistență pe parcursul antrenamentului.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!