DESPRE

BARRE JUST DANCE

Clasa de Barre Just Dance este o clasa deosebita cu muzica si miscari specifice, care nu are cum sa nu iti placa. Esarfe pentru onduirea bratelor, brauri cu banuti pentru miscarile din sold, ce poate fi mai distractiv ? Vino sa vezi !

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE JUST DANCE

null

Eliminarea stresului

Este recunoscut faptul că stresul este unul dintre factorii majori ce declanșează și mențin starea de boală, prin eliberarea de cortizol și adrenalină neutilizată va produce dezechilibre hormonale în roganism. O postură eficientă va asigura echilibrul fizic, psihic și chimic, aducând organismul în homeostazie, fiind capabil să facă față stresului fiziologic.
null

Îmbunătățirea funcțiilor neurovegetative

Barre Just Dance include diferite tipuri de mișcări, dar cele mai multe sunt cunoscute pentru contracțiile izometrice. Cu timpul și cu mai multă practică, corpul se adaptează schimbărilor. Fibrele musculare devin mai lungi și mai puternice, iar sistemul nevos mai eficient. În același timp, acest tip de antrenament crește cordonarea și îmbunătățește motricitatea.
null

Îmbunatățirea flexibilității

Nu este nevoie să fiți flexibili pentru a practica Barre Just Dance, deoarece exercițiile de alungire de la fiecare antrenament vor contribui la îmbunătățirea mișcării și la reducerea riscului de rănire. Vom ți surprinși să aflăm cât de flexibil este corpul nostru sau cât de flexibil și rezistent poate deveni, prin practicarea acestui tip de antrenament.
null

Dezvoltarea concentrării tehnice

Barre Just Dance vă provocă să nu treceți efectiv doar prin mișcările antrenamentului, ci să vă și concentrați gândurile asupra fiecărui mușchi implicat în exercițiu. Antrenorul vă va oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să vă poziționați corpul, oferind, de asemenea, corecții pentru a vă ajusta alinierea.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!