DESPRE

BARRE FITBALL

Clasa de BARRE FITBALL este un antrenament care se realizează cu ajutorul unei mingi de dimensiune medie, plăcută la atingere şi foarte uşoară, concepută pentru a-ţi antrena toate grupele musculare. Exercițiile efectuate cu această minge nu sunt deloc uşoare, ea putând fi folosită pentru antrenamente de întărire, ardere a grăsimilor, stretching sau relaxare.

Mingea de fitball antrenează toate grupele musculare, datorită instabilităţii ei, măreşte dificultatea antrenamentului. Datorită formei sale sferice orice exerciţiu devine o provocare, ea transformându-se astfel în partenerul ideal în orice tip de antrenament. Abdomenul, braţele, fesele, coapsele, toate au de câştigat de pe urmă acestui antrenament. Dimensiunea medie permite utilizarea ei în diferite moduri: prinsă între coapse, genunchi sau glezne, aşezată sub genunchi, sub tălpi sau la baza coloanei vertebrale de către persoane de toate vârstele, indiferent de gradul de pregătire. Clasa are valoare 1 punct!

CLASELE DE BARRE

eficiente pentru arderea grăsimilor

Mingea este foarte eficientă în antrenarea muşchilor abdominali, deoarece stimulează musculatura mai intens decât abdomenele clasice şi oferă un plus și o diversitate în executarea exercițiilor.

Un mare avantaj este că, datorită faptului că este un accesoriu foarte usor, nu îți încarcă greutatea corporală şi nu iți solicită în plus articulaţiile, dar prin susţinerea mingii în tensiune ajungem să simţim acea arsură musculară care întăreşte muşchi şi totodată reduce procentul de grăsime corporală.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE FITBALL

null

O mai bună coordonare

Îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor şi ajută sistemul muscular în a-şi activa funcţiile de echilibru.
Îmbunătăţeşte forţa, rezistenţa, coordonarea şi flexibilitatea.
Solicită grupele de muşchi într-un unghi neobişnuit ajutând astfel la obţinerea unor fese ferme, a unui abdomen tonifiat şi a unor braţe sculptate.
null

Un spate puternic

Antrenează muşchii abdominali fără a creşte stresul muşchilor spatelui.
Previne şi ameliorează durerile lombare şi pe cele din zona gâtului, reduce considerabil riscul de accidentări ale spatelui.
Construiește o masă musculară densă în grupele musculare mari.
null

Antrenament intens

Mingea intensifică antrenamentul şi reduce solicitarea inutilă a grupelor musculare auxiliare. Clasele sunt intense şi de acest lucru ne dăm seama după ”arsura musculară” resimțită. Arsura din musculatură este un semn bun al intensității. Cu timpul, participanții pierd din grăsimea viscerală și au o abilitate mai mare de rezistență pe parcursul antrenamentului.
null

Antrenament adaptabil

Antrenamentul este adaptabil pentru orice vârsta, tip de personalitate, condiție fizică și probleme medicale.
Mișcările sunt controlate, cu rază mică de mișcare, reduc presiunea exercitată asupra încheieturilor, tendoanelor, ligamentelor și coloanei vertebrale. De asemenea, raza de mişcare se poate amplifica sau limita în funcţie de capacitatea individuală.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!