DESPRE

BARRE CU BEBE

Clasa de BARRE CU BEBE este o clasă specială de Barre pentru mămici și bebeluși, susținută de instructorul Adriana Drăghiciu, cu exerciții specifice care au scopul de a susține recuperarea mamelor în urma nașterii. În perioada sezonului rece, clasa s-a mutat în mediul online prin intermediul platformei Live pe pagina de Facebook a Barre Fitness Academy.

Ne vedem cu drag în fiecare miercuri de la ora 10:30!

Sedentarismul în timpul sarcinii este una dintre cauzele majore ale pierderii condiției fizice. Multe viitoare mămici neglijează importanța alimentației și a sportului în timpul sarcinii, un stil de viață sedentar creează o predispoziție spre acumularea unor kilograme în plus nedorite. După naștere își propun urmarea unui program riguros de alimentație și sport, însă trecerea bruscă la antrenamente epuizante poate avea urmări neplăcute, mai ales în prezența unor afecțiuni medicale specifice perioadei postnatale.

Clasa de Barre cu Bebe își propune să abordeze cu blândețe această perioadă de tranziție. Accesul online la clasă este gratuit!

CLASELE DE BARRE

Ideal pentru recâștigarea tonusului

Știu cât de agitată și obositoare poate fi ziua alături de un bebeluș. Și eu sunt proaspătă mămică, și cunosc din propria experiență că perioada postnatală este epuizantă atât fizic, cât și mental. Dar cu puțină putere de voință și organizare, beneficiile imense pe care le-am resimțit prin includerea antrenamentului de Barre în program, merită din plin. Acesta este motivul pentru care îmi doresc să creez pentru voi o comunitate de sprijin postnatal prin practicarea antrenamentului de Barre cu Bebe.

Antrenamentul este structurat să sprijine recuperarea fizică a mămicilor și să ofere o cale de detensionare psihologică printr-o atmosferă veselă, cu accent pe redobândirea echilibrului postural, a rezistenței și înlăturarea durerilor provenite din posturile vicioase.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE CU BEBE

null

Exerciții specifice

Exercițiile alese au ca scop întărirea mușchilor spatelui, recuperarea blândă a zonei abdominale, astfel încât se îmbunătăţesc mobilitatea musculară, se înlătură durerile prin corectarea posturilor vicioase dezvoltate de schimbările de greutate ce pun o presiune semnificativă asupra coloanei și a boltei plantare.
null

Un mediu prietenos

Antrenamentele împreună cu bebelușul tău dezvoltă o relație frumoasă prin implicarea lor în activitățile dragi ție. Atât la sală, cât și acasă este foarte important să vă simțiți cât mai confortabil, de aceea primul aspect este crearea unui mediu prietenos și relaxat, astfel încât atrenamentele să poată fi practicate consecvent, fără nici un stres suplimentar.
null

Pierdere în kilograme și în centimetri

Prin practicarea consecventă a antrenamentelor vei observa efectele pozitive și vei avea satisfacția rezultatelor obținute. Barre cu Bebe are ca rezultat un corp mult mai tonificat, o rezistență cardiacă mult îmbunătățită, brațe și picioare mai suple, o zonă abominală reconturată prin stimularea arderilor țesutului adipos visceral.
null

Câștig de energie

Cel mai mare avantaj al antrenamentului de Barre cu Bebe este eliberarea tensiunilor și a oboselii acumulate prin rutina zilnică. Vei experimenta o stare de energizare a organismului și un sentiment plăcut de relaxare, vei depăși cu succes transformările fizice și presiunile psihice specifice acestei perioade.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!