BARRE

CLASSIC

Clasa de BARRE CLASSIC reunește elemente de bază din balet, pilates, yoga, fitness funcțional și kinetoterapie, cu scopul de a construi un antrenament elegant și intens. Din exterior, pare similar cu baletul, dar nu este nici pe departe. Dacă nu ai mai practicat Barre până acum, vei descoperi un antrenament complex care creează dependență.

Barre-ul este un antrenament total, în care lucrezi intens musculatura din cap până în picioare. După fiecare ședință satisfăcător de extenuantă, îți vei simți corpul complet antrenat. Te vei simți cu adevărat revigorată. Vei asista la ridicarea mușchilor fesieri, tonificarea coapselor, aplatizarea abdomenului și sculptarea brațelor.

Exercițiile de barre se bazează în primul rând pe rezistența opusă de greutatea propriului corp, iar mișcările întăresc continuu stabilitatea și echilibrul corporal, astfel încât scopul este obținerea unui corp de dansatoare, puternic, bine definit și grațios.

Clasa are valoare 1 punct !

CLASELE DE BARRE

EFICIENTE PENTRU FEMEI

În scurt timp corpul tău va reflecta rezultatele acestui antrenament intens, iar practicarea lui de 3-4 ori pe săptămână, te va face să observi efectele în mai puțin de o lună. Schimbările includ o postură îmbunătățită, coapse mai suple, brațe cizelate, un spate remodelat, un abdomen mai plat și un posterior mai ridicat.

Antrenamentul de Barre implică musculatura întregului corp și este axat în același timp pe lungirea și întărirea musculaturii, oferind o intensitate ridicată și un impact scăzut. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor, deoarece doresc să devină mai puternice, însă să rămână feminine, să își crească rezistența cardiacă, să își îmbunătățească postura și să piardă în greutate și centimetri. Clasele de Barre sunt incredibil de eficiente în transformarea așa-ziselor zone problemă, în special pentru femei.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE CLASSIC

null

Rezultate rapide

Pierzi în greutate și în centimetri, îți îmbunătățești tonusul cardiovascular, postura, rezistența și forța. Cu fiecare clasă de barre, vei construi fibră musculară și îți vei stimula metabolismul, vei produce mai multă energie consumând calorii. Barre-ul te ajută să remodelezi părțile corpului netonificate, ducând la un corp mai înalt și mai suplu.
null

Antrenament non-impact

Un antrenament intens, delicat cu încheieturile. Mișcările controlate, cu amplitudine redusă din cadrul antrenamentelor de barre, reduc presiunea exercitată asupra încheieturilor, tendoanelor, ligamentelor și coloanei vertebrale. Rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care functionează mai eficient în condiții de siguranță, o postura mai înaltă și suplă.
null

Flexibilitate și rezistență

Crești mobilitatea, densitatea musculară și osoasă, revigorezi metabolismul. Prin stretching controlat, rezultă unul dintre cele mai mari beneficii ale barre-ului, o rază de mișcare mult îmbunătățită. Clasele de barre dezvoltă flexibilitate și rezistență, astfel încât te poți bucura de o viată activă pentru mult timp, fără să ai grija accidentărilor.
null

Antrenament adaptabil

Un antrenament adaptabil pentru orice vârsta, tip de personalitate, condiție fizică și probleme medicale. Frumusețea claselor de Barre constă în faptul că toată lumea se antrenează prin mișcări mici și pot amplifica sau limita raza de mișcare în funcție de capacitatea individuală.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!