DESPRE

BARRE ATTITUDE

Clasa de BARRE ATTITUDE este susținută de instructoarea Ecaterina Pavel. În cadrul acesteia sunt folosite elemente de barre fitness cu balet clasic, cu scopul de a dezvolta grația posturală, mobilitatea, de a crește rezistența fizică și de a îmbunătăți echilibrul. Muzica clasică are un efect liniștitor de eliberare a stresului, iar mișcările elegante specifice baletului îți înalță atât spiritul și îți înfrumusețează postura. Exercițiile sunt ample și necesită mai mult spațiu la bară. Aceste clase deosebite de Barre Attitude ne transpun parcă în lumea baletului, oferindu-ne o experiență minunată la care poate doar am visat.

Deoarece acest tip de antrenament are un impact redus, riscul de accidentare este minim, dovedindu-se benefic totodată și în recuperare în cazul unor probleme de sănătate. De asemenea, este ideal dacă nu ați mai facut sport înainte și doriți să începeți un antrenament. Cursurile vă vor îmbunătăți echilibrul, veți deveni mai flexibili, veți arde calorii, veți îmbunătăți stabilitatea și veti obține alungirea musculaturii. Clasa are valoare 2 puncte!

CLASELE DE BARRE

PERFECTE PENTRU POSTURĂ

Puțini oameni sunt conștienți de importanța posturii corecte pentru menținerea sănătății generale a organismului și pentru tratarea diverselor afecțiuni. Cea mai obișnuită problemă cu care vin clienții este durerea de spate, care, de obicei, provine de la mușchii de bază slabi și orele petrecute la birou.

Funcția de control și coordonare a organismului este data de sistemul nervos, iar alinierea deficitară a vertebrelor și discurilor intervertebrale afectează transmiterea de impulsuri nervoase, prin nervii adiacenți din zona respectivă a coloanei vetrebrale, către organele aferente. Pe măsură ce vă întăriți musculatura, veți observa că puteți avea o postura mai înaltă prin menținerea spatelui drept, iar astfel se vor acumula mai puțin stres și tensiune pe parcursul zilei, cel mai important element pentru regenerarea organismului fiind chiar eliminarea stresului.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

BARRE ATTITUDE

null

Eliminarea stresului

Este recunoscut faptul că stresul este unul dintre factorii majori ce declanșează și mențin starea de boală, prin eliberarea de cortizol și adrenalină neutilizată va produce dezechilibre hormonale în roganism. O postură eficientă va asigura echilibrul fizic, psihic și chimic, aducând organismul în homeostazie, fiind capabil să facă față stresului fiziologic.
null

Îmbunătățirea funcțiilor neurovegetative

Barre Attitude include diferite tipuri de mișcări, dar cele mai multe sunt cunoscute pentru contracțiile izometrice. Cu timpul și cu mai multă practică, corpul se adaptează schimbărilor. Fibrele musculare devin mai lungi și mai puternice, iar sistemul nevos mai eficient. În același timp, acest tip de antrenament crește cordonarea și îmbunătățește motricitatea.
null

Îmbunatățirea flexibilității

Nu este nevoie să fiți flexibili pentru a practica barre attitude, deoarece exercițiile de alungire de la fiecare antrenament vor contribui la îmbunătățirea mișcării și la reducerea riscului de rănire. Vom fi surprinși să aflăm cât de flexibil este corpul nostru sau cât de flexibil și rezistent poate deveni, prin practicarea acestui tip de antrenament.
null

Dezvoltarea concentrării tehnice

Clasele de Barre Attitude vă provocă să nu treceți efectiv doar prin mișcările antrenamentului, ci să vă și concentrați gândurile asupra fiecărui mușchi implicat în exercițiu. Antrenorul vă va oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să vă poziționați corpul, oferind, de asemenea, corecții pentru a vă ajusta alinierea.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!