IMG_9857-1024x683

BARRE CLASSIC

Barre classic este un antrenament care reunește elemente de bază din balet, pilates, fitness și kinetoterapie. Aceasta are scopul de a construi un antrenament elegant și intens.

hp-detox

BARRE DETOX ABS

Antrenamentul de barre detox este ideal pentru un corp curat şi plin de energie, pentru a te recupera după un weekend copios. Am introdus exerciții care susțin drenajul limfatic.

hp-stretch

STRETCH DETOX & POSTURAL

Antrenament menit să te destindă după o zi de stat la birou. Vei fi surprins să afli că stretchingul poate face diferenţa dintre a avea sau nu rezultate în sala de fitness.

Just dance 3

JUST DANCE

Clasa de Ritmuri Orientale este o clasa deosebita cu muzica si miscari specifice, care nu are cum sa nu iti placa. Esarfe pentru onduirea bratelor, brauri cu banuti pentru miscarile din sold.

GT

BARRE ABS & BOOTY

Goup training-ul este ideal pentru un corp puternic şi plin de energie, pentru a-ti intari musculatura. Am introdus exerciții care susțin dezvoltare diferitelor grupuri de muschi.

PT

PERSONAL TRAINING

Antrenamentul personal este ideal pentru un corp puternic şi plin de energie, pentru a-ti intari musculatura. Am introdus exerciții care susțin dezvoltare diferitelor grupuri de muschi.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!