total_barre

TOTAL BARRE

Total Barre este un antrenament complet și intens. Acesta reunește elemente de bază din balet, pilates și fitness și are scopul de a construi un corp suplu, feminin și tonifiat.

vshape_barre

V SHAPE BARRE

V Shape Barre este antrenamentul ideal pentru remodelarea rapidă a zonei abdominale. Exercițiile vizează în special mușchii oblici, pentru a obține o talie de invidiat, în formă de V.

booty_barre

BOOTY BARRE

Booty Barre este un antrenament dinamic, dedicat conturării estetice a musculaturii picioarelor. Se obține rapid și vizibil ridicarea fesierilor și tonifierea coapselor.

CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI PENTRU ANTRENAMENTE?

  1. UN SUPORT: o bară de balet portabilă, un scaun cu spătar înalt, o masă de călcat sau chiar o bară de haine ajustabilă
  2. O SALTEA sau un covor moale
  3. O STICLĂ CU APĂ

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!
Curs Instructor Fitness este alegerea perfectă!

Barre fitness-ul mi-a schimbat viața în cel mai minunat mod posibil. Fac ceea ce îmi place, aduc fericire oamenilor din jurul meu, am câștigat mult timp liber pentru mine și familia mea și am independență financiară fără stres-ul unui job full time. Este fantastic!