total_barre

TOTAL BARRE

Total Barre este un antrenament complet și intens. Acesta reunește elemente de bază din balet, pilates și fitness și are scopul de a construi un corp suplu, feminin și tonifiat.

vshape_barre

V SHAPE BARRE

V Shape Barre este antrenamentul ideal pentru remodelarea rapidă a zonei abdominale. Exercițiile vizează în special mușchii oblici, pentru a obține o talie de invidiat, în formă de V.

booty_barre

BOOTY BARRE

Booty Barre este un antrenament dinamic, dedicat conturării estetice a musculaturii picioarelor. Se obține rapid și vizibil ridicarea fesierilor și tonifierea coapselor.

CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O SUPER EXPRIENTA

SFATURI PENTRU ANTRENAMENTELE ONLINE

Untitled design (1)

ALTERNATIVE BARA

Dacă nu dețineți un bara, nici o problemă! Utilizați un suport de haine reglabil, o masă de călcat sau un scaun înalt. Înălțimea standard recomandată de la sol este de aproximativ 100 cm. Dacă nu dețineți o saltea, orice covor moale fi potrivit.

Stay-Fit-Samsung-Health-on-Smart-TV_main6

CALITATE ZOOM

Conectați-vă Smart TV-ul cu prin chromcast sau mirror screen de pe telefon. Dacă nu dețineți un televizor inteligent, utilizați un cablu HDMI conectat la laptop. Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și boxe externe / căști Bluetooth.

Barre fitness-96

CONFIGURARE

Asigurați-vă că aveți apă în apropiere pentru a vă hidrata în timpul pauzelor și că vă conectati destul de curând pentru a vă configura corect. Lăsați microfonul oprit în timpul antrenamentului și fixați instructorul pe ecran pentru a urmări mai ușor.

ankle-weights

PROGRES

Dacă sunteți începător, urmați propriul ritm. Instructorii oferă variante și adaptări pentru antrenamente. Dacă sunteți mai avansat, utilizați greutăți pentru gleznă pentru a crește nivelul de dificultate și pentru a progresa continuu.

Barre fitness-38

DISTRACTIE

Bucurați-vă mai mult de antrenamente antrenându-vă împreună cu prietenii și familia. Dacă sunteți gravidă, asigurați-vă că aveți mai întâi aprobarea medicilor, apoi anunțați instructorul. Veți primi un set diferit de exerciții pentru antrenamentul la saltea.

barre fitnes-2

FEEDBACK

Instructorii noștri sunt mai bucuroși să vă ofere feedback cu privire la tehnica dvs. Dacă vă simțiți confortabil, vă puteți lăsa camera pornită. Este foarte important sa te antrenezi corect pentru postura și rezultate frumoase, antrenamentele sunt tehnice.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!
Curs Instructor Fitness este alegerea perfectă!

Barre fitness-ul mi-a schimbat viața în cel mai minunat mod posibil. Fac ceea ce îmi place, aduc fericire oamenilor din jurul meu, am câștigat mult timp liber pentru mine și familia mea și am independență financiară fără stres-ul unui job full time. Este fantastic!