DE CE SĂ TE ANTRENEZI ONLINE

CARE SUNT AVANTAJELE

null

Câștigi mai mult timp liber pentru tine și familie

Drumurile nu mai sunt o problemă.

Te antrenezi de oriunde, în vacanță, în delegație sau de acasă.

null

Te bucuri de confortul și siguranța propriei locuințe

Nu simți presiunea restricțiilor impuse de pandemie. Dacă ești părinte, te poți antrena și în același timp să fii aproape de familie.

null

Reduci tensiunile nervoase și previi depresia

1 din 3 adulți au dezvoltat stări anxioase și depresie în urma pandemiei de covid. Sportul este esențial pentru starea ta de bine.

null

Reduci costurile și beneficiezi de 7 zile acces gratuit

Testezi gratuit programul nostru de antrenamente online. Nu mai generezi costuri suplimentare cu deplasările, echipamentele.

null

Obții rezultate frumoase și satisfacție

Antrenamentele noastre sunt complexe și eficiente. Vei fi foarte încântată de rezultatele rapide asupra corpului.

null

Ești parte dintr-o comunitate și te simți motivată

Instructorii îți sunt alături să te motiveze și să îți ofere feedback asupra antrenamentului pentru ca tu să progresezi vizibil.

CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O SUPER EXPRIENTA

SFATURI PENTRU ANTRENAMENTELE ONLINE

Untitled design (1)

ALTERNATIVE BARA

Dacă nu dețineți un bara, nici o problemă! Utilizați un suport de haine reglabil, o masă de călcat sau un scaun înalt. Înălțimea recomandată de la sol este de aproximativ 100 cm (nivel buric). Dacă nu dețineți o saltea, un covor moale este potrivit.

Stay-Fit-Samsung-Health-on-Smart-TV_main6

CALITATE ZOOM

Conectați-vă Smart TV-ul prin chromcast sau mirror screen de pe telefon. Dacă nu dețineți un televizor inteligent, utilizați un cablu HDMI conectat la laptop. Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și boxe externe / căști Bluetooth.

Barre fitness-96

CONFIGURARE

Asigurați-vă că aveți apă în apropiere pentru a vă hidrata în timpul pauzelor și că vă conectati destul de curând pentru a vă configura corect. Lăsați microfonul oprit în timpul antrenamentului și fixați instructorul pe ecran pentru a urmări mai ușor.

ankle-weights

PROGRES

Dacă sunteți începător, urmați propriul ritm. Instructorii oferă variante pentru exercitii. Dacă sunteți mai avansat, utilizați accesorii suplimentare: greutăți pentru gleznă, minge mica de pilates, gantere de 1kg si elastic tubular.

Barre fitness-38

DISTRACTIE

Bucurați-vă mai mult de antrenamente antrenându-vă împreună cu prietenii și familia. Dacă sunteți gravidă, asigurați-vă că aveți mai întâi aprobarea medicilor, apoi anunțați instructorul. Veți primi un set diferit de exerciții pentru antrenamentul la saltea.

barre fitnes-2

FEEDBACK

Instructorii noștri sunt mai bucuroși să vă ofere feedback cu privire la tehnica dvs. Dacă vă simțiți confortabil, vă puteți lăsa camera pornită. Este foarte important sa te antrenezi corect pentru postura și rezultate frumoase, antrenamentele sunt tehnice.