IMG_9857-1024x683

BARRE CLASSIC

Barre classic este un antrenament care reunește elemente de bază din balet, pilates, fitness și kinetoterapie. Aceasta are scopul de a construi un antrenament elegant și intens.

hp-detox

BARRE DETOX

Antrenamentul de barre detox este ideal pentru un corp curat şi plin de energie, pentru a te recupera după un weekend copios. Am introdus exerciții care susțin drenajul limfatic.

hp-stretch

STRETCH DETOX

Antrenament menit să te destindă după o zi de stat la birou. Vei fi surprins să afli că stretchingul poate face diferenţa dintre a avea sau nu rezultate în sala de fitness.

Sarah Trif

RITMURI ORIENTALE

Clasa de Ritmuri Orientale este o clasa deosebita cu muzica si miscari specifice, care nu are cum sa nu iti placa. Esarfe pentru onduirea bratelor, brauri cu banuti pentru miscarile din sold.

PT

PERSONAL TRAINING

Antrenamentul personal este ideal pentru un corp puternic şi plin de energie, pentru a-ti intari musculatura. Am introdus exerciții care susțin dezvoltare diferitelor grupuri de muschi.

GT

GROUP TRAINING

Goup training-ul este ideal pentru un corp puternic şi plin de energie, pentru a-ti intari musculatura. Am introdus exerciții care susțin dezvoltare diferitelor grupuri de muschi.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!