IMG_9857-1024x683

BARRE CLASSIC

Barre classic este o clasă de barre basic care reunește elemente de bază din balet, pilates, fitness și kinetoterapie. Aceasta are scopul de a construi un antrenament elegant și intens.

IMG_0153

BARRE BANDS

Barre bands este o clasă specială de barre cu un accesoriu de rezistență, elastic bands. Elasticul are scopul de a intensifica antrenamentul și de a oferi suport în abordarea posturilor înalte.

barre-rings-1

BARRE RINGS

Barre rings este o clasă specială de Barre cu un accesoriu de rezistență, cercul/inelul de pilates. Cercul de pilates are scopul de a intensifica antrenamentul și de a conferi rezistență controlată.

IMG_0167

BARRE FITBALL

Barre fitball este o clasă specială de barre cu un accesoriu de stabilitate, mingea mică de pilates. Mingea are scopul de a intensifica antrenamentul prin solicitarea unei contracții musculare susținute.

hp-detox

BARRE DETOX

Clasa de barre detox este ideală pentru un corp curat şi plin de energie, pentru a te recupera după un weekend copios. Am introdus exerciții specifice care susțin drenajul limfatic și îmbunătățesc digestia.

hp-stretch

BARRE STRETCH

Clasă specială de barre, menită să te destindă după o zi de stat la birou.
Vei fi surprins să afli că stretchingul poate face diferenţa dintre a avea sau nu rezultate în sala de fitness.

hp-cardio

BARRE CARDIO

Cardio Barre este o clasă de barre specială, dinamică, cu ritm cardio, ce combină elemente de susținere barre cu mişcări în ritm alert care ajută la arderea grăsimilor.

hp-glide

BARRE GLIDE

Barre Glide este o clasă specială de Barre, cu un accesoriu inedit şi anume discurile de alunecare, care oferă un antrenament mobil, ușor, distractiv și foarte eficient pentru tonifierea întregului corp.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!