IMG_9857-1024x683

BARRE CLASSIC

Barre classic este o clasă de barre basic care reunește elemente de bază din balet, pilates, fitness și kinetoterapie. Aceasta are scopul de a construi un antrenament elegant și intens.

IMG_0153

BARRE BANDS

Barre bands este o clasă specială de barre cu un accesoriu de rezistență, elastic bands. Elasticul are scopul de a intensifica antrenamentul și de a oferi suport în abordarea posturilor înalte.

barre-rings-1

BARRE RINGS

Barre rings este o clasă specială de Barre cu un accesoriu de rezistență, cercul/inelul de pilates. Cercul de pilates are scopul de a intensifica antrenamentul și de a conferi rezistență controlată.

IMG_0167

BARRE FITBALL

Barre fitball este o clasă specială de barre cu un accesoriu de stabilitate, mingea mică de pilates. Mingea are scopul de a intensifica antrenamentul prin solicitarea unei contracții musculare susținute.

IMG_03990000

BARRE ATTITUDE

Barre attitude este o clasă specială de barre susținută de instructoarea Ecaterina Pavel. Clasa reunește elemente de barre cu balet clasic în scopul de a dezvolta grația posturală, mobilitatea și rezistența.

IMG_9678

BARRE CU BEBE

Barre cu bebe (online) este o clasă specială de barre pentru mamici si bebeluși cu exercitii specifice care au scopul de a susține recuperarea mamelor în urma nașterii.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!