CARIERA TA INTERNAȚIONALĂ ÎN FITNESS ÎNCEPE AICI

BARRE FITNESS ACADEMY

În urma certificării internaționale ca instructor barre fitness în cadrul Barre Fitness Academy® vei putea susține imediat și cu succes clase de barre fitness oriunde în lume.
Învață de la însuși fondatorul Barre Fitness Academy®, singura școală certificată internațional pentru instructori barre din țară. Nona Trif îți oferă un curs intensiv și o metodă revoluționară de antrenament care îți deschide noi oportunități de dezvoltare în cariera de fitness. Nu rata ocazia să fii printre primii instructori acreditați internațional de barre fitness din România!

echipa2

Nona Trif, instructor și formator acreditat internațional,
recunoscută de parteneri media precum Antena1,
Radio Guerrila, Shape Magazine, Forma She Fitness,
Capital, Slab sau Gras, Topfitness,
Miscarea face Bine

Cursul ți se adresează dacă ești: (cel puțin o opțiune de mai jos)

  • pasionat de barre fitness și dorești o nouă direcție în carieră
  • antrenor personal;
  • instructor de aerobic-fitness;
  • instructor de yoga/pilates;
  • instructor de dans/balet;
  • absolvent al facultății de sport/kinetoterapie.

De ce să ne alegi?

null

Dorești o carieră într-un domeniu în plină ascensiune?

Ai oportunitatea să fii printre primii instructori de barre fitness din România, antrenamentul care vine puternic din SUA, unde este un adevărat trend.

null

Dorești să oferi antrenamente de calitate?

Echilibrul, puterea, flexibilitatea şi controlul sunt mult îmbunătăţite. Această metodă de antrenament are rezultate incredibile în redefinirea corpului, dar şi în recuperarea unor afecţiuni medicale.

null

Îți dorești mai multi clienți?

Adăugând acest nou antrenament în programul claselor de fitness, vei capta atenţia unui număr foarte mare de clienţi noi, şi vei oferi clienţilor existenţi un antrenament nou şi atractiv.

null

Dorești recunoaștere?

În urma obținerii certificării, îți recunoaștem oficial statutul de instructor absolvent Barre Fitness Academy®. Vei fi listat în directorul instructorilor absolvenți și rezultat al unei bune colaborări beneficiezi de suport post-training.

Ce oferim în cadrul cursului?
Cea mai bună bază informativă pentru:

null

însușirea tehnicii corecte şi aliniament postural

null

adaptarea exercițiilor pentru perioada pre și post-natală

null

clase concepute în conformitate cu metode acreditate internațional

null

implementarea adaptărilor progresive în funcţie de condiția fizică a cursanților

null

realizarea unor coregrafii echilibrate și captivante

null

studiu complex al metodei bazat pe manual în limba română și engleză

null

modificarea exercițiilor pentru cele mai întâlnite afecţiuni medicale

null

utilizarea diverselor accesorii specifice

Click pe opțiunea ideală pentru tine!

În curând!
Curs de instructor barre fitness online

2019/11/30 12:37:24

Testimoniale de la studenți absolvenți:

Ștefania Scarlat
Brașov

Cursul de Barre Fitness a fost o experiență minunată, este bine structurat și complex. Ai de învățat o multitudine de exerciții, cu diferite variante de execuție, sfaturi pentru a executa corect exercițiile dar și contraindicații. La finalul acestui curs vei putea susține cu succes o clasă de barre fitness … restul ține de imaginația ta.

Monika Sipos Kirsch
Brașov

Recomand cu drag cursul de instructor barre, pentru mine este un vis devenit realitate. Nona este un trainer ce captivează atenţia şi stârneşte interesul fiecărui participant. Ea dă dovadă de profesionalism şi foarte mare pasiune. Am învăţat foarte multe lucruri interesante, care mă ajută mult în această profesie; în a fi un instructor bun!

Mihaela Toma
Brașov

Am participat la curs cu gândul că voi învăţa multe despre barre – postură, armonie, feminitate. A fost mai mult decât un curs, a fost o călătorie a descoperirii de sine, a ceea ce sunt azi, un instructor responsabil, încrezător în propriile forţe. Îţi mulţumesc Nona Trif, pentru mine eşti o sursă de inspiraţie!

Elena Popei
Piatra Neamț

Nona mi-a oferit cel mai bun restart profesional, m-a ajutat sa fructific experiența mea ca și sportiva de performanța. Din prima clipa mi-a oferit întreg sprijinul și ori de câte ori am nevoie de un sfat ea este prezenta. Aproape că nu există clasă de Barre să nu am un gând de mulțumire pentru Nona.

Juli Rogers
Brașov

I have tried many different workouts, but the first time I tried Barre I knew this was it for me. With Barre I feel fit, tone and more confident. I heard this wonderful saying. “After 2 weeks with Barre you will feel results, 4 weeks see and 6 weeks hear. “ So true!

Ecaterina Maftei
Cluj

Recomand oricui cursul de formare instructori Barre Fitness. Accentul este pus pe deprinderea corecta a tehnicii, pe adaptarea exercițiilor pentru situațiile speciale. Nona este o persoană deosebită, un om cu mult calm și extrem de pasionat care te va face să iubești Barre-ul!

Cenan Cătălina
Cluj

Barre-ul a fost o revelație, nu mi-am imaginat că îmi va plăcea așa mult. A fost cea mai fascinantă experiență, exact ce căutam. Nona are un har de a preda cum nu am mai vazut, știe să te facă să iubești ceea ce înveți, m-am simțit schimbată și inspirată de curs și de ea.

Adina Rada
Bucuresti

Cursul de barre a fost un pas foarte important spre o noua viață. Ador clasele de barre pe care le susțin și pentru asta este “vinovată” Nona. Cursul este extraordinar, foarte bine structurat și predat. Nona este o sursă de inspirație continuă. Recomand cu drag cursul de barre, nu are cum să nu-ți placă.  

Fii un lider!
Fii un instructor de Barre Fitness!
Certifică-te în cel mai în trend antrenament din România!