Cursul de barre a fost un pas foarte important spre o noua viață. Ador clasele de barre pe care le susțin și pentru asta este “vinovată” Nona. Cursul este extraordinar, foarte bine structurat și predat. Nona este o sursă de inspirație continuă. Recomand cu drag cursul de barre, nu are cum să nu-ți placă.

 

Adina RadaBucuresti

Barre-ul a fost o revelație, nu mi-am imaginat că îmi va plăcea așa mult. A fost cea mai fascinantă experiență, exact ce căutam. Nona are un har de a preda cum nu am mai vazut, știe să te facă să iubești ceea ce înveți, m-am simțit schimbată și inspirată de curs și de ea.

Cenan CătălinaCluj

Recomand oricui cursul de formare instructori Barre Fitness. Accentul este pus pe deprinderea corecta a tehnicii, pe adaptarea exercițiilor pentru situațiile speciale. Nona este o persoană deosebită, un om cu mult calm și extrem de pasionat care te va face să iubești Barre-ul!

Ecaterina MafteiCluj

I have tried many different workouts, but the first time I tried Barre I knew this was it for me. With Barre I feel fit, tone and more confident. I heard this wonderful saying. “After 2 weeks with Barre you will feel results, 4 weeks see and 6 weeks hear. “ So true!

Juli RogersBrașov

Nona mi-a oferit cel mai bun restart profesional, m-a ajutat sa fructific experiența mea ca și sportiva de performanța. Din prima clipa mi-a oferit întreg sprijinul și ori de câte ori am nevoie de un sfat ea este prezenta. Aproape că nu există clasă de Barre să nu am un gând de mulțumire pentru Nona.

Elena PopeiPiatra Neamț

Am participat la curs cu gândul că voi învăţa multe despre barre – postură, armonie, feminitate. A fost mai mult decât un curs, a fost o călătorie a descoperirii de sine, a ceea ce sunt azi, un instructor responsabil, încrezător în propriile forţe. Îţi mulţumesc Nona Trif, pentru mine eşti o sursă de inspiraţie!

Mihaela TomaBrașov

Recomand cu drag cursul de instructor barre, pentru mine este un vis devenit realitate. Nona este un trainer ce captivează atenţia şi stârneşte interesul fiecărui participant. Ea dă dovadă de profesionalism şi foarte mare pasiune. Am învăţat foarte multe lucruri interesante, care mă ajută mult în această profesie; în a fi un instructor bun!

Monika Sipos KirschBrașov

Cursul de Barre Fitness a fost o experiență minunată, este bine structurat și complex. Ai de învățat o multitudine de exerciții, cu diferite variante de execuție, sfaturi pentru a executa corect exercițiile dar și contraindicații. La finalul acestui curs vei putea susține cu succes o clasă de barre fitness … restul ține de imaginația ta.

Ștefania ScarlatBrașov