Thanks for helping out a mom of 2 who’s body is not in the best shape. The 3-4 sessions/ week made my belly fat and legs cellulite go away, loosing weight in small steps without any nutrition diet. It’s my relaxing time in this pandemic period due to the evening fantastic girls team.

Camelia

De la inceputul anului particip zilnic la clasele online si ma simt foarte bine. Dupa 8 ore de lucrat la calculator este programul perfect pentru miscare si recreere. Prietenul meu participa aproape in fiecare zi alaturi de mine la ore si este foarte incantat. Recomand cu incredere!

Tunde

Antrenorii dau instructiuni precise asupra miscarilor. Ne ajuta sa ne concentram la corpul nostru si la persoana noastra. Aceste antrenamente ofera nu numai un corp frumos, ci si gratie, putere si atitudine. Pot sa va spun ca a fost cel mai bun pas pe care l-am facut in acest an.

Maria

Astept cu nerabdare fiecare clasa la finalul carora ma simt epuizata si fericita, in acelasi timp. Nona & Raluca sunteti super cool, programul super ok si atmosfera foarte placuta. Multumesc, barre-academy! 🥰

Ioana

I love Barre Fitness online classes! I get a challenging whole body workout in the comfort of my own home and can choose the hour that works best for me! The classes are fun and well taught! Looking forward to attending more classes!

Christa

Cursul de barre a fost un pas foarte important spre o noua viață. Ador clasele de barre pe care le susțin și pentru asta este “vinovată” Nona. Cursul este extraordinar, foarte bine structurat și predat. Nona este o sursă de inspirație continuă. Recomand cu drag cursul de barre, nu are cum să nu-ți placă.

 

Adina RadaBucuresti

Barre-ul a fost o revelație, nu mi-am imaginat că îmi va plăcea așa mult. A fost cea mai fascinantă experiență, exact ce căutam. Nona are un har de a preda cum nu am mai vazut, știe să te facă să iubești ceea ce înveți, m-am simțit schimbată și inspirată de curs și de ea.

Cenan CătălinaCluj

Recomand oricui cursul de formare instructori Barre Fitness. Accentul este pus pe deprinderea corecta a tehnicii, pe adaptarea exercițiilor pentru situațiile speciale. Nona este o persoană deosebită, un om cu mult calm și extrem de pasionat care te va face să iubești Barre-ul!

Ecaterina MafteiCluj

I have tried many different workouts, but the first time I tried Barre I knew this was it for me. With Barre I feel fit, tone and more confident. I heard this wonderful saying. “After 2 weeks with Barre you will feel results, 4 weeks see and 6 weeks hear. “ So true!

Juli RogersBrașov

Nona mi-a oferit cel mai bun restart profesional, m-a ajutat sa fructific experiența mea ca și sportiva de performanța. Din prima clipa mi-a oferit întreg sprijinul și ori de câte ori am nevoie de un sfat ea este prezenta. Aproape că nu există clasă de Barre să nu am un gând de mulțumire pentru Nona.

Elena PopeiPiatra Neamț