Fitness-ul este pentru mine un mod de viață care îmi creează echilibrul necesar. După ce soția mea, Nona, a descoperit barre fitness-ul am realizat că este cel mai potrivit sport pentru femei, atât de plăcut, liniștit, dar și cu rezultate incredibile de remodelare a corpului într-o direcție feminină și atrăgătoare. Barre Fitness Academy înseamnă pasiune, implicare și calitate. Ne dorim să fim întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți prin ceea ce ne face diferiți, atenția acordată clienților și dezvoltării continue.

Antrenamentele pe care le sustin in cadrul Barre Fitness Academy sunt concepute pe sistemul de construire si definire masa musculara, bineinteles personalizate in functie de scopul personal al clientului. Antrenamentele se desfasoara in grupa de maxim 2 participanti, in limba engleza sau germana. Te astept!

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!