DESPRE

V SHAPE BARRE

Nevoia de mişcare fizică, i-a determinat pe foarte mulţi practicanţi ai activităţilor sportive să dezvolte principii şi ideologii de antrenament. Aceștia au creat stiluri aparte, acționând să îmbunătăţească performanţa sportive şi starea fizică generală. Astfel au luat naştere tipuri de exerciţii, unele cu rădăcini în tradiţiile şi artele orientale străvechi şi occidentale mai noi, delimitându-se stiluri aparte cunoscute astăzi sub denumiri diverse: yoga, pilates, tai-chi, fitness, gimnastica aerobica, stretching, înot, barre, etc.

Toate acestea înglobează aceleaşi principii de bază, delimitandu-se doar prin anumite tehnici personalizate. De la premiza că, dieta dă rezultate mai bune dacă este însoţită de exerciţii fizice, ne-a determinat să cream o clasă specială de barre care să ne ajute şi mai mult în curele de detoxifiere. Este demonstrat faptul că detoxifierea este mai eficientă în cazul în care este însoţită de sport. Deoarece unele exerciţii sunt mult mai potrivite pentru detoxifiere decât altele, V Shape Barre  este antrenamentul ideal, pentru un corp curat şi plin de energie.

CLASELE DE V SHAPE BARRE

PERFECTE PENTRU POSTURĂ

Posturile pe care le abordăm în cadrul claselor de V Shape Barre implică răsuciri la nivelul abdomenului, precum şi aplecări în faţa, spate, lateral, tilturi pelviene şi multe exerciții de întindere a mușchilor, stimulând limfa din zona abdominală prin contracţia muşchilor. Circulația limfei contribuie la buna funcţionare a sistemului limfatic şi deci bineînteles la menţinerea sănatăţii generale a organismului.

Circulaţia limfei depinde foarte mult de mişcările pe care le face zilnic corpul. Iar metoda cea mai bună pentru a asigura circulaţia acesteia este prin mişcare regulată, si anume frecventarea claselor de V Shape Barre.

Pe lângă antrenamentul specific pentru eliminarea rezidurilor este necesar să punem şi mai mult accentul pe procesul respiraţiei şi în special pe expiraţie, în timpul executării exerciţiului. Respiraţia adâncă şi din diafragma este probabil cel mai bun mod de a pune limfa în mişcare.  În jur de 60% dintre nodurile limfatice, se afla chiar sub diafragmă, de unde şi ideea că singurul mod de a pune în mişcare limfa în mod continuu este o respiraţie corectă.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

V SHAPE BARRE

null

Îmbunătățește imunitatea

Exerciţiile de V Shape Barre ajută la activarea limfei, şi va fi mult mai uşor să iţi cureţi corpul de toxine îmbunătăţindu-ţi astfel metabolismul, se regleaza tranzitul intestinal, şi creşte imunitatea. Pe langă o imunitate crescută, ameliorează problemele nervoase, respiratorii, musculare, hormonale, elimină kilogramele în plus, pielea și părul devin mai strălucitoare și catifelate, scade dependența de cafeină, nicotină, alcool, dulciuri și se îmbunătățește aspectul general.
null

Te ajută să îți remodelezi abdomenul

Excesul în greutate, celulita, disconfort la nivelul articulaţiilor, dureri frecvente de cap şi altele sunt semne că poţi avea un sistem limfatic leneş. Prin mai multe sondaje efectuate se estimeaza faptul ca 80% din femei au sisteme limfatice leneşe şi că a le face să funcţioneze fără probleme este cheia pentru o pierdere în greutate fără dificultăţi şi stare mai bună de sănătate. Mişcările specifice de V Shape Barre te vor ajuta cu siguranta la o bună funcţionare a limfei.
null

Previne disconfortul abdominal

Atât obiceiurile alimentare, cât şi activitatea fizică regulată contribuie semnificativ la stimularea sistemului digestiv, prevenind sau atenuând durerile abdominale ori balonarea. V Shape Barre practicat regulat stimulează mişcările naturale ale intestinului, ceea ce îmbunătățește funcţionarea organelor digestive, ajutând şi la o mai bună absorbţie a substanţelor nutritive din mâncare şi la un tranzit intestinal mai eficient.
null

Benefic în problemele specifice femeilor

Mişcările de V Shape Barre stimulează și activitatea glandelor endocrine, ținând departe bolile tiroidiene. Studiile au demonstrate că exercitiile fizice ajută la ameliorarea problemelor menstruale. Drept urmare V Shape Barre te va ajuta să scapi de durerea provocată de sindromul premenstrual. Poate că sună ciudat, însă exerciţiile reduc crampele menstruale şi ajută la stimularea secreţiei de endorfine, substanţe analgezice naturale.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Pentru confortul tău și pentru a asigura o tehnică cât mai corectă, clasele se desfășoară cu locuri limitate. Te rugăm să îți faci programare online. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!