Acest acord se referă la cursanții înregistrați pentru cursul de instructor barre susținut de Barre Fitness Academy®
Cursanții vor beneficia de formare profesională sub metoda Barre Fitness Academy®, exercițiile și tehnica sunt proprietatea Barre Fitness Academy® , pentru costul agreat. Avansul cursului va fi achitat la data înscrierii și semnarii contractului de formare profesională.

Barre Fitness Academy® va oferi formare profesională după cum urmează.

(a) Barre Fitness Academy® va susține un curs de formare profesională pentru instructori de barre fitness cu durata de 14 ore.

(b) Este recomandat în urma participării la curs, cursanții să practice un număr de minim 20 de ore pentru pregătirea în vederea examinării. Acolo unde este posibil, este de preferat participarea efectivă la clase de barre fitness.

(c) Examinarea finală este obligatorie în vederea obținerii certificării de absolvire a cursului. Examinarea constă în realizarea unei filmări a cursantului susținănd o clasă completă de 50 minute. Cursantul va trimite filmarea în vederea examinării prin wetransfer către office@barre-academy.ro Prima examinare este inclusă în costul cursului. În urma examinării se va trimie în termen de 5 zile un raport de examinare. În funcție de scorul obținut, se comunică calificativul de absolvent al cursului sau necesită reexaminare. O taxă de 200 lei se va percepe în cazul în care este necesară o reexaminare. Cursantul are la dispoziție 4 luni de la data finalizării cursului pentru a trimite filmarea pentru examinare, eventual reexaminare.

Dacă certificarea nu este realizată în aceste 4 luni, cursantul trebuie să participe încă o dată la curs și să achite taxa de curs integral.

Cursanții absolvenți vor fi listați în secțiunea Instructori absolvenți de pe site-ul oficial www.barre-academy.ro

Barre Fitness Academy® pune la dispoziție fiecărui cursant o copie confidențială după manualul cursului de instructor barre, manual care este proprietatea Barre Fitness Academy®. Barre Fitness Academy® are toate drepturile asupra proprietății intelectuale ale manualului. Cursanții nu au voie să realizeze alte copii ale manualului sau secțiuni din manual sau să permită accesul asupra manualului altei persoane.

Acest acord nu îngrădește dreptul cursantului de a preda alte tipuri de clase de fitness, altele decât barre fitness după metoda Barre Fitness Academy®.

Dacă cursantul oferă cursuri de barre fitness neautorizate către alți instructori, Barre Fitness Academy® își rezervă dreptul de a desființa licența și certificatul de absolvire al cursantului.

Cursanții nu au voie să folosească conținutul manualului fără acord prealabil, să creeze logo-uri, pagini web și social media intitulate Barre Fitness Academy®, toate elementele de conținut și formă Barre Fitness Academy® fiind protejate prin marcă înregistrată și legile copyright-ului. Barre Fitness Academy® își rezervă dreptul de a desființa licența și certificatul de absolvire al cursantului și de a cere daune interese.

Acest acord intră în efect o dată cu semnarea contractului de formare profesională.

DESPRE CURSUL DE INSTRUCTOR BARRE FITNESS

ACORD DE RISC

Înțeleg și cunosc faptul că participarea la cursul de instructor barre fitness susținut de Barre Fitness Academy® poate rezulta în vătămare corporală. Înțeleg că sunt riscuri implicate în însușirea tehnicii și utilizarea echipamentului specific. Confirm că sunt fizic și mental capabil pentru activitatea susținută în cadrul cursului și că particip de bună voie asumându-mi toată responsabilitatea pentru vătămările personale și accindente.

Îmi dau acordul ca pe parcursul cursului, Barre Fitness Academy® să realizeze poze și filmări cu mine. Deasemeni îmi dau acordul ca acestea să fie folosite pentru promovarea Barre Fitness Academy® fără nici o pretenție financiară.
Am luat la cunoștință termenii acestui acord, înțeleg și agreez documentul prezent.