CURS INSTRUCTOR BARRE

BARRE FITNESS ACADEMY

Cursul de instructor de barre fitness modulul BASIC este susținut de Nona Trif, primul instructor și singurul trainer de Barre Fitness din România. Este un curs de specializare cuprinzător, ce îți deschide noi oportunități în carieră, care se adresează tuturor instructorilor certificați de aerobic-fitness, instructorilor de dans/balet, absolvenților facultății de sport sau kinetoterapie, pentru diversificarea stilurilor de antrenament.

La finalul cursului vei susține cu succes clase de barre fitness cu accent pe tehnică corectă şi aliniament. În cadrul cursului sunt abordate în cel mai mic detaliu modificări în funcţie de condiția fizică, contraindicaţii şi adaptări progresive pentru diverse afecţiuni medicale, oferind instructorilor cea mai bună bază informativă.

Combinaţia de elemente bazate pe micorpulsații izometrice fuzionează într-un antrenament provocator, care întinde şi sculptează musculatura, în timp ce arde grăsimea, aspect foarte apreciat de clienții care practică Barre.

De ce ai învăța la noi?

null

Echilibrul perfect

Echilibrul, puterea, flexibilitatea şi controlul sunt mult îmbunătăţite. Această metodă de antrenament are rezultate incredibile în redefinirea corpului, dar şi în recuperarea în urma unor afecţiuni medicale.

null

Mai multi clienți

Adăugând acest nou antrenament în programul claselor de fitness, vei capta atenţia unui număr foarte mare de clienţi noi, şi vei oferi clienţilor existenţi un antrenament nou şi atractiv.

null

Antrenament adaptabil

Deși Barre-ul se desfășoară la bara de balet, se poate realiza folosind orice element pentru sprijin precum spătarul unui scaun, bastoane de pilates, bară de body pump, TRX sau poate fi adaptat pentru barre standing.

Taxă curs: 1500 lei

Cursurile se organizează LA CERERE pentru grupe de 1-3 participanți! Durata cursului este de un weekend.

Pentru organizarea unui curs te rugăm să ne contactezi.
După stabilirea perioadei de desfășurare a cursului tău, se achită un avans de 500 lei, acesta garantează ocuparea locului.
SC BARRE FITNESS SRL – IBAN RO61BTRLRONCRT0369673901 (Banca Transilvania) specificând numele tau cu mențiunea “curs instructor barre rata 1”.

Ești gata pentru Barre Fitness?

Cu Barre Fitness Academy îți poți trăi visul și dezvolta o carieră de succes în cel mai elegant antrenament de fitness. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi.

Te așteptăm cu drag!